net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα πληροφορία για την φημολογούμενη νέα R3 από την Yamaha!

Με πλαίσιο τύπου Deltabox!

Κι άλλες πληροφορίες για την μεσαίου κυβισμού, σπορ μοτοσυκλέτα της Yamaha είδαν το φως της δημοσιότητας, συμπληρώνοντας τις πληροφορίες που ήδη γνωρίζαμε!

 
Πριν λίγες ημέρες, είδαμε ότι ο Ασιατικός τύπος δημοσίευσε πληροφορίες, σχετικά με τον επερχόμενο αντικαταστάτη του Yamaha R3 αλλά και ένα νέο Yamaha R25, για τις Ασιατικές αγορές (μπορείτε να δείτε την σχετική είδηση κάνοντας κλικ εδώ)
 
Το μέσο Motoblast τότε είχε μιλήσει για μεγάλης έκτασης ανασχεδιασμό της μοτοσυκλέτας, με πιο επιθετικές γραμμές, φωτιστικά σώματα LED και την τοποθέτηση ανεστραμμένου πιρουνιού εμπρός. Σήμερα ωστόσο, εντοπίσαμε ακόμη μια πληροφορία η οποία είναι και πολύ ενδιαφέρουσα, όσον αφορά τα δυναμικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας!

Σύμφωνα με αυτή την πληροφορία λοιπόν, το επερχόμενο R3 αφήνει πίσω το ατσάλινο πλαίσιο του και αποκτά αλουμινένιο, δύο δοκών, τύπου Deltabox! Αυτή την φιλοσοφία πλαισίου φέρει φυσικά και η κορυφαία Yamaha R1.



Συνεχίζεται επίσης να ακούγεται το σενάριο περί αλλαγών στον κινητήρα, ο οποίος πιθανότατα θα γίνει ισχυρότερος και καλύτερος στην απόκριση του γκαζιού. Πάντως, αναμένεται –φυσικά- ότι το R3 θα παραμείνει συμβατό με τις απαιτήσεις του διπλώματος Α2, και συνεπώς δεν θα ξεπεράσει τους 48 ίππους ισχύος.

Είμαστε σε αναμονή και για περισσότερες πληροφορίες. 

 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ