net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Vanguard Roadster: Αστραφτερό μεταλλικό χρώμα και εμφάνιση με γεύση μέλλοντος!

Η Vanguard Roadster: Αστραφτερό μεταλλικό χρώμα και εμφάνιση με γεύση μέλλοντος!

Η Vanguard Roadster: Αστραφτερό μεταλλικό χρώμα και εμφάνιση με γεύση μέλλοντος!

H Vanguard Roadster

Μία μοτοσυκλέτα που κοιτά κατάματα το μέλλον, με απίστευτα μοντέρνα σχεδίαση και εμφάνιση που κόβει την ανάσα θα παρουσιαστεί στην Νέα Υόρκη σύντομα!

 
Η μοτοσυκλέτα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι η Vanguard Roadster. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο μοντέλο, δημιουργία της εταιρείας του Francois-Xavier Terny, το οποίο θα παρουσιαστεί στο σαλόνι μοτοσυκλέτας Progressive International Motorcycle Show, στην Νέα Υόρκη.
Η μοτοσυκλέτα έχει σχδιαστεί με σκοπό «να χρησιμοποιηθεί στα χρόνια μετά το 2020», με την φουτουριστική, industrial σχεδίασή του να κλέβει την παράσταση. Το πρωτότυπο μοντέλο, που θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης, δεν θα παραμείνει ωστόσο στο στάδιο αυτό: Θα μπει στην παραγωγή και θα είναι διαθέσιμη σε όποιον αναβάτη θελήσει να ξοδέψει «μόλις» 29.995 δολάρια!

Ο Terny μάλιστα δήλωσε για την μοτοσυκλέτα: «Δεν θα το κάναμε αν δεν μπορούσαμε να την κάνουμε προσιτή. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια βιώσιμη επιλογή στον ενθουσιώδη μοτοσυκλετιστή, να απομακρυνθούμε από τα στερεότυπα και να δώσουμε στον αναβάτη την χαρά που μας έφερε και εμάς, να κάνουμε αυτό που κάνουμε».

Η παραγωγή του μοντέλου θα ξεκινήσει, μόλις δοκιμαστεί το πρωτότυπο στο δρόμο. Η μοτοσυκλέτα θα είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο V κινητήρα, στα 1.917 κυβικά, ενώ θα είναι χτισμένη σε ένα ατσάλινο πλαίσιο. 
 

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ