net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παρουσίαση Honda X-ADV: Ένα μοντέλο που δημιουργεί νέα κατηγορία

Το Honda X-ADV ξεκίνησε την πορεία του, ως μια City Adventure Concept μοτοσυκλέτα και τίποτα δεν προμήνυε, ότι αυτή η ιδέα θα έβρισκε το κατάλληλο έδαφος, ώστε να προχωρήσει στην παραγωγή. Η πλειονότητα των concept μοτοσυκλετών, είναι απλά μια επίδειξη των κατασκευαστών, στους αγοραστές, για το τι θα μπορέσουν να κατασκευάσουν στο μέλλον. Επιστροφή στο μέλλον με τον τίτλο της ομώνυμης ταινίας να αποτυπώνει πλήρως τις σκέψεις τις εταιρίας.

 
Πρόκειται για μια crossover μοτοσυκλέτα, που δεν ανήκει σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά τη δημιουργεί η ίδια! Στοιχεία SUV, ανακατεμένα με εκτός δρόμου δυνατότητες, σε ένα στιβαρό πλαίσιο, με ανάρτηση μακριάς διαδρομής και ένα ισχυρό κινητήρα 745 κυβικών εκατοστών με αυτόματο σασμάν. Όλα τα παραπάνω, αρκούν για να φέρουν την αναστάτωση στον ανταγωνισμό και την επιθυμία απόκτησης στους αναβάτες.

Παρόλο που δυσκολευτήκαμε να το εντάξουμε σε κάποια κατηγορία, αποφασίσαμε να το κατηγοριοποιήσουμε στα Mega-Scooter. Οπότε είναι υποψήφιο για το καλύτερο Scooter της χρονιάς και μπορείτε να το ψηφίσετε στον παρακάτω σύνδεσμο εδω
 
Η Honda είναι μια εταιρία που επενδύει στις καινοτομίες και η παράδοση αυτή συνεχίζεται με το X-ADV. Η συνταγή περιελάμβανε, από τη μία, τα χαρακτηριστικά του μέσου αναβάτη, που θέλει να πηγαίνει οπουδήποτε, να κάθεται σε όρθια θέση, ώστε να έχει τέλεια ορατότητα  και θέλει μια all-around εύχρηστη μοτοσυκλέτα και από την άλλη, μια καθημερινή μοτοσυκλέτα, ευκολοδήγητη, αποτελεσματική και με χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Ο συνδυασμός των παραπάνω, δημιούργησε μια νέα κατασκευή, που θα κάνει εύκολη τη ζωή του αναβάτη, στο αστικό πεδίο και διαθέτει μια σειρά από premium χαρακτηριστικά, που της επιτρέπουν να εκπληρώσει και τον adventure σκοπό της. Έτοιμη για διασκέδαση, όπως δηλώνει η Ιαπωνική εταιρία.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ