net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Kawasaki Ninja 650

Το νέο Kawasaki Ninja 650

Το νέο Kawasaki Ninja 650

Το νέο Kawasaki Ninja 650

Το νέο Kawasaki Ninja 650

Το νέο Kawasaki Ninja 650

Το νέο Kawasaki Ninja 650

Παρουσίαση: Kawasaki Ninja 650: O νέος μαχητής στα 650 κυβικά

Πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια, από τη μέρα, που η Kawasaki παρουσίασε τον δικύλινδρο σε σειρά, κινητήρα των 650 κυβικών. Από τότε, αν εξαιρέσουμε κάποιες περιορισμένες αλλαγές το 2009, που περιελάμβαναν βελτίωση της δύναμης, δεν υπήρχαν σημαντικές διαφοροποιήσεις, στην ήδη πετυχημένη συνταγή του Ninja 650.

 
Το Kawasaki Ninja 650, είναι μια μεσαίας κατηγορίας, ελαφριά μοτοσυκλέτα, με πολύπλευρο χαρακτήρα. Προσφέρει μια επιλογή, που καταφέρνει να ισορροπεί, μεταξύ της δύναμης, του βάρους και του χειρισμού. Έχει αρκετή ροπή και ισχύς, για να σας βγάλει από την δύσκολη θέση, του αστικού κυκλοφοριακού χάους, ή για να σας ταξιδέψει άνετα και με ασφάλεια σε μακρινές διαδρομές. Και όλα αυτά, έρχονται χωρίς να ζοριστείτε, χωρίς να χρειαστεί να παλέψετε η να κρέμεστε από τη σέλα.

Το Kawasaki Ninja 650 είναι υποψήφιο για το Best Moto 2017

Μια στιγμή! Δεν είναι ο αντικαταστάτης του ZX-6, αλλά το παλιό ER-6f, με ένα σωρό βελτιώσεις και αλλαγές, όλες προσαρμοσμένες, ώστε να θυμίζουν στενό συγγενή της οικογένεια των Ninja.

Είναι πρόθυμο, να ακολουθήσει κάθε εντολή του χειριστή, να κάνει γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης, να επιταχύνει, να επιβραδύνει,  με τρόπο, που δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια και δεν τρομάζει. Προσπαθεί να είναι προβλέψιμο, από την αρχή, έως το τέλος.

Το Kawasaki Ninja 650, σχεδιάστηκε, για τον αναβάτη, που επιθυμεί την εμφάνιση και τις επιδόσεις ενός sports bike, χωρίς να είναι διατεθειμένος να αποκτήσει το πιο αγωνιστικό ZX-6R. Βελτιωμένος κινητήρας, νέο ελαφρύτερο πλαίσιο, νέα πίσω ανάρτηση, επανασχεδιασμένο ψαλίδι και αισθητικές αναβαθμίσεις, συνθέτουν το νέο μοντέλο.

 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ