net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Valentino Rossi και ο Maverick Vinales!

YAMAHA MotoGP 2017

Η YAMAHΑ του MotoGP θα παρουσιάσει την Πέμπτη στην Μαδρίτη την νέα της ομάδα και η αισιοδοξία για αυτά που θα φέρει η νέα χρονιά είναι μεγάλη.

 
Η αποστολή των 2 αναβατών για την season του 2017 είναι φυσικά η κατάκτηση του τροπαίου. Ο Valentino Rossi με τα πολλά χρόνια εμπειρίας του και τις οδηγικές του ικανότητες αποτελεί φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου ενώ και ο Maverick Vinales παρόλο που είναι νέος έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες. Η σχέση μεταξύ των αναβατών φαίνεται να είναι καλή και αυτό δεν μπορεί παρά να μοιράζει χαμόγελα στην ομάδα της Yamaha.

Για την παρουσίαση η Yamaha στην ιστοσελίδα της έχει βάλει ένα ρολόι να μετράει αντίστροφα το οποίο σηματοδοτεί την παρουσίαση της ομάδας.

Εκπληκτικά αισιόδοξοι φαίνονται στην Yamaha και αυτό φαίνεται από μία φράση που είχαν βάλει στην ιστοσελίδα τους η οποία λέει το πώς «Το 2014 πιστεύαμε ότι όλα είναι πιθανά. Τρία χρόνια μετά και μετά από 21 νίκες, 27 δεύτερες θέσεις στο βάθρο, 23 φορές που 2 αναβάτες μας ήταν στο βάθρο και τον τίτλο σίγουρα δεν κάναμε λάθος. Την Πέμπτη θα κάνουμε ακόμα ένα βήμα εμπρός που θα γραφτεί στην ιστορία».

Την παρουσίαση μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση κάνοντας κλικ εδώ.
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ