net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Να μην έχετε ολα αυτά αλλά κάποια απο αυτά είναι χρήσιμα!

5 απαραίτητα εργαλεία

Επειδή ο διάολος έχει πολλά ποδάρια καλό θα ήταν στις μετακινήσεις σας να έχετε κάποια εργαλεία προκειμένου να κάνετε κάποια μικρή επισκευή αν χρειαστεί.

 
Οι μοτοσυκλέτες, πλέον, είναι τόσο αξιόπιστες που η πιθανότητα να απαιτηθεί κάποια επισκευή στο δρόμο έχει σχεδόν εκλείψει. Στις απαρχές του οχήματος, καθώς το φαινόμενο ήταν κάθε άλλο παρά σπάνιο, οι αναβάτες αναγκάζονταν να κυκλοφορούν πολλές φορές ακόμα και με... πλήρη σετ εργαλείων! 

Βέβαια καλό θα ήταν να φυλλατε τα ρούχα σας για να έχετε τα μισά όπως λέει και ο λαός. Ποτέ δεν ξέρετε που θα χρειαστείτε και τι. Οπότε καλό θα ήταν να έχετε τα πιο βασικά μαζί σας.

Πένσα: Αφάνταστη η χρησιμότητά της, είτε για συγκράτηση είτε για σφίξιμο. Μια πένσα μπορεί να σας βοηθήσει πολύ σε κάποια έκτακτη επισκευή. Προμηθευτείτε μια για το σετ σας. Μπορείτε να πάρετε ακόμα και τον τύπο που κλειδώνει αυτόματα και παραμένει σφιγμένη η λεγόμενη και σκύλα, ο οποίος μπορεί να είναι ακόμα πιο χρήσιμος σε συγκεκριμένες εφαρμογές.

Κατσαβίδια: Σίγουρα το να μεταφέρετε πολλά κατσαβίδια μαζί σας, δεν είναι πρακτικό. Για αυτό, φροντίστε να έχετε ένα η δύο κατσαβίδια, για τις άμεσα προσβάσιμες ή τις αναγκαίες βίδες που ίσως χρειαστεί να χειριστείτε. Πολύ καλή λύση, τα λυόμενα κατσαβίδια πολλαπλών λαμών. 

Κλειδιά Αλλεν: Στις σύγχρονες μοτοσυκλέτες, πάρα πολλές βίδες είναι Αλλεν. Συνεπώς, ένα σετ κλειδιών ή συγκεκριμένα κλειδιά μεγάλης σημασίας είναι απαραίτητα για ένα βασικό σετ για κάθε έκτακτη ανάγκη. 

Κολλητική ταινία: Απειρες οι δυνατότητες χρήσης της, η κολλητική ταινία έχει σώσει την μέρα πολλών ανθρώπων και συνεχίζει να το κάνει. Μπορεί να σας δώσει την δυνατότητα πολλών πρόχειρων επισκευών και συγκρατήσεων. Επειδή το σχήμα της δεν βολεύει, κόψτε ένα μήκος και τυλίξτε το στον εαυτό του, που θα το κάνει πολύ πιο βολικό σε σχήμα. 

Φακός: Ναι, μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί μέχρι τώρα. Όλα είναι ωραία και εύκολα, αν επιχειρήσουμε επισκευή κάτω από το φως της μέρας. Τι θα γίνει όμως, αν υπάρξει ανάγκη την νύχτα, ή απλά δεν βλέπουμε καλά σε κάποιο σημείο της μοτοσυκλέτας; Ένας φακός έχει ανεκτίμητη αξία τόσο για αυτές τις περιπτώσεις, όσο και για μέσο σινιάλου, αν χρειαστεί! 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ