net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δώστε το παλιό σας κράνος για να βοηθήσετε κάποιον που το χρειάζεται!

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τους μοτοσικλετιστές που έχουν ανάγκη

Μία κίνηση αλληλεγγύης προς όλους τους μοτοσικλετιστές που έχουν ανάγκη. Κοινοποιήστε το είναι σημαντικό για όλους!

 
Σε μία πολύ όμορφη κίνηση κοινωνικού χαρακτήρα προχώρησαν τα PAPASTAVROU SHOPS, με σκοπό την ασφάλεια των ασθενέστερων οικονομικά αναβατών. Εμείς επικροτούμε αυτή την προσπάθεια και ευχόμαστε να βοηθήσουν όλοι όσοι μπορούν.

Όταν αποφασίσετε την αντικατάσταση του παλιού σας κράνους, μπορείτε να συμβάλλετε ενεργά στην προσπάθεια των PAPASTAVROU SHOPS με το όνομα «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ». Μια κίνηση για να μπορούν όλοι οι δικυκλιστές να οδηγούν με ασφάλεια ακόμα και αυτοί που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν την αγορά ενός κράνους.

Χωρίς καμία δέσμευση αγοράς του νέου σας κράνους από τα καταστήματα PAPASTAVROU, μπορείτε να τους παραδώσετε το παλιό σας, με σκοπό να παραχωρηθεί και όχι να πουληθεί σε αναβάτες που το έχουν ανάγκη. Τα Papastavrou Shops αφού αξιολογήσουν την κατάσταση του παλιού σας κράνους (καταλληλότητα χρήσης), αναλαμβάνουν τον καθαρισμό ή τυχόν επισκευή του, πριν την παράδοση στον επόμενο χρήστη. 

Όταν συγκεντρωθεί σημαντικός αριθμός κρανών, θα γνωστοποιείται μέσω των social media της εταιρείας (site, facebook, instagram) με φωτογραφίες. Όταν παραχωρηθούν στους οργανισμούς ή τις ομάδες που τα έχουν ανάγκη, επίσης θα γνωστοποιείται η διάθεσή τους με τον ίδιο τρόπο. Κάθε δωρητής κράνους, μπορεί να μάθει τον τελικό αποδέκτη του όποτε αυτός θελήσει.

Ευχαριστούμε που με την ενεργή συμμετοχή σας στηρίζετε την προσπάθεια των PAPASTAVROU SHOPS «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» να μειώσουν τα θανατηφόρα ατυχήματα από μη χρήση κράνους. 


Για Περισσότερες πληροφορίες :
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9249350
Mail: [email protected]
Καλλιρόης 30, Νέος Κόσμος

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ