net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

States is ruled by Steakes!

ΗΠΑ: Το βοδινό κρέας… βλάπτει τα ευρωπαϊκά

Nα και μια σουρεαλιστική είδηση… το lobby των εταιρειών παραγωγής μοσχαρίσου κρέατος των ΗΠΑ, απαιτεί την επιβολή ειδικού φόρου, που θα φτάνει το 100% επί της τιμής πώλησης, σε όλες τις ευρωπαϊκές μοτοσικλέτες μέχρι 500 κ.εκ. που θα εισάγονται στο Αμέρικα!

 
States is ruled by Steakes! Πραγματικά δεν γνωρίζουμε πόσο ισχύ έχουν οι εταιρείες παραγωγής κρέατος στις ΗΠΑ αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για 300+ εκατομμύρια πληθυσμό που.. το τρώει το φαί του, οκ, σχηματίζεται μια εικόνα. Γιατί λοιπόν το lobby αυτών των εταιρειών τα έχει βάλει με τις ευρωπαϊκές μοτοσικλέτες και ζητά την επιβολή φόρου που ουσιαστικά θα τις «τελειώσει» εμπορικά στις ΗΠΑ; Αντίποινα κύριοι!

Η ΕΕ έχει απαγορεύσει την εισαγωγή και πώληση μοσχαρίσιου κρέατος από την Αμερική, καθότι το «τιγκάρουν» στα αντιβιοτικά και στις ορμόνες. Οι «μπριζολάδες» των States δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με αυτό,  καθότι «χάνουν» μια τεράστια αγορά και ως εκ τούτου έχουν βαλθεί να προκαλέσουν εμπορικά πλήγματα – αντίμετρα στην ΕΕ, μπας και αλλάξει κάτι…

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, η μπάλα πήρε και τις ευρωπαϊκές μοτοσικλέτες έως 500 κ.εκ… άντε να εξηγήσεις τώρα στον πιτσιρικά αμερικανό ότι το KTM 390 Duke που ζαχαρώνει είναι απλησίαστο λόγο… μπριζόλας!



 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ