net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το HUD της εταιρίας NUVIZ!

Το HUD της εταιρίας NUVIZ!

ΗUD για ΚΤΜ και Husqvarna

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αμερικάνικου οικονομικού τύπου η μητρική εταιρία της ΚΤΜ επένδυσε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για ένα σύστημα HUD (Heads Up Display) που θα εφαρμοστεί σε κράνος.

 
Μία μεγάλη συνεργασία προέκυψε μετά την επένδυση της Pierer Industrie στην NUVIZ η οποία είναι μία εταιρία που κατασκευάζει συστήματα HUD. To ποσό που επένδυσε η Pierer Industrie, η οποία είναι η μητρική εταιρία της ΚΤΜ και της Husqvarna αγγίζει τα 5 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτή η κίνηση σημαίνει ότι μπορεί στο άμεσο μέλλον να δούμε μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ και της Husqvarna να συνοδεύονται από ένα κράνος με HUD το οποίο φυσικά θα είναι συνδεδεμένο με τα δίκυκλα των δύο εταιριών.

Το σύστημα HUD της NUVIZ θα μπορεί να δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ενώ θα έχει και τη δυνατότητα να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο, να αναπαράγει μουσικά κομμάτια, να απαντά ο αναβάτης σε εισερχόμενες κλήσεις και να εντοπίζει την θέση σας μέσω GPS.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της NUVIZ, Malte Laass, αυτή η επένδυση δίνει την ευκαιρία στην εταιρία να αναπτύξει ακόμη περισσότερο την τεχνολογία της, ώστε να μπορέσει να συνδυάσει ακόμη καλύτερα το HUD με τις μοτοσυκλέτες. Ο στόχος της εταιρίας είναι ο αναβάτης να παίρνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να είναι πιο ασφαλής, αλλά και να κάνει την οδηγική εμπειρία ακόμη πιο απολαυστική!
 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ