net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ηοnda RCE Concept!

Συνεργασία Honda και Hitachi

Μία νέα είδηση που έρχεται από την άλλη πλευρά του πλανήτη και συγκεκριμένα την Ιαπωνία, είναι πως η Honda θα συνεργαστεί με την Hitachi για να κατασκευάσουν ηλεκτρικούς κινητήρες.

 
Οι δύο εταιρίες υπέγραψαν ένα έγγραφο στο οποίο υπόσχονται την δημιουργία μίας νέας εταιρίας με σκοπό την παραγωγή ηλεκτροκίνητων κινητήρων.

Η Honda Motor Co. και η Hitachi Automotive Systems φαίνεται πως θα σφραγίσουν την συμφωνία τον Μάρτιο του 2017. Από εκεί και μετά μονάδες θα δημιουργηθούν στην Κίνα και τις Η.Π.Α οι οποίες θα έχουν την δυνατότητα παραγωγής και πώλησης.

Τα νέα είναι εκπληκτικά καθώς η Honda έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία λανσάροντας κινητήρες με ηλεκτρικό χαρακτήρα. Η πιο γνωστή περίπτωση είναι η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της ομάδας Team Mugen Shinden που έτρεχε στο ΤΤ Isle of Man.

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να γίνουν βήματα προς εκείνη την κατεύθυνση από εταιρίες που έχουν μεγάλο κύρος και τεχνογνωσία ώστε να κατασκευάσουν ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες. Το σίγουρο είναι πως θα θέλαμε πολύ να δούμε την RC-E concept να μπαίνει σε παραγωγή!
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ