net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Yamaha YS125

Το νέο Yamaha YS125

Το νέο Yamaha YS125

Το νέο Yamaha YS125

Το νέο Yamaha YS125

Το νέο Yamaha YS125

Το νέο Yamaha YS125

Θα το δούμε άραγε στην Ελλάδα;

Ευκολία στο χειρισμό, χαμηλή κατανάλωση και νέος κινητήρας Euro 4 προδιαγραφών, είναι τα στοιχεία με τα οποία σκοπεύει το νέο YS125 της Yamaha, να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του YBR125.

 
Τα τελευταία 10 χρόνια το YBR125 κατάφερε να σημειώσει πάνω από 150.000 πωλήσεις στην Ευρώπη, αφού αποδείχθηκε αρκετά αξιόπιστο. Υπάρχουν αναφορές για μοτοσυκλέτες με πάνω από 90.000χλμ στο κοντέρ τους. Με τους νέο Euro4, οι κανονισμοί έγιναν πολύ αυστηροί και έτσι η Yamaha σκέφτηκε πως ήρθε η ώρα να αντικαταστήσει το επιτυχημένο της μοντέλο, με τη μορφή του νέου YS125.

Οι αλλαγές στο νέο μοντέλο, έγιναν με γνώμονα να διατηρηθούν όλα εκείνα τα στοιχεία που το έκαναν δημοφιλές. Η ευκολία στο χειρισμό σε συνδυασμό με την οικονομία καυσίμου και την βελτιωμένη άνεση, ήταν οι πρωταρχικοί στόχοι.

Ο νέος αερόψυκτος κινητήρας είναι Euro4 και πετυχαίνει χαμηλότερη κατανάλωση, χάρη στο νέο κύλινδρο με τη μεγαλύτερη διαδρομή και τη νέα κυλινδροκεφαλή με τις σκληρότερες βαλβίδες.

Η νέα πιο σπορ εμφάνιση, περιλαμβάνει μικρότερων διαστάσεων εμπρός φωτιστικό με γωνιές που περιτριγυρίζεται από μια μαύρη μάσκα. Το νέο look συμπληρώνουν το γυάλινο φανάρι και η μαύρη εξάτμιση. Το ρεζερβουάρ μεγάλωσε κατά ένα λίτρο φτάνοντας τα 14 και η εκτιμώμενη αυτονομία ξεπερνάει τα 300χλμ.

Αυξημένη εργονομία παρέχει η σέλα που είναι πλέον στα 795χιλ ύψος, 15 περισσότερα από το απερχόμενο μοντέλο, ενώ οι τροχοί είναι 18 ιντσών.

Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε 3 χρωματισμούς, Λευκό , Μαύρο ή Κόκκινο και αναμένεται να κοστίζει κοντά στα 3.000 ευρώ.

Θα το δούμε άραγε στην χώρα μας;
 
 

 
  • Ωνασης

    Εκει στη Yamaha , πρεπει να τσεκαρετε λιγο το προσωπικο που ειναι υπευθυνοι για την τιμολογηση των μοτο σας. 3.000ε για 125 ???? Ε μαλλον ζειτε σε αλλη χωρα ή συγκρίνεται τους μισθους σας με τους δικους μας. Υποτιθεται οτι μιλαμε για μικρα μοτοσυκλετακια καθημερινης χρησης προσιτα σε ολο τον κοσμο και ΟΧΙ σε τιμες που αγοραζεις ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο. Αλλα εδω ανεβαζεται το crypton x (και οχι μονο ) καθε τοσο και το φτασατε σχεδον 3.000ε !!!!!!! ΕΛΛΑΣ η χωρα της αισχροκερδειας και της αρπαχτης. ΚΡΙΜΑ.

      15
  • ioannis v πειραιας

    Εαν ηθελα 125 κυβικα για τη πολη θα προτιμουσα σκουτερ η παπι χωρις συμπλεκτες και ταχυτητες .

      5

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ