net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

TVS & BMW συνεργάζονται για ένα νέο μοντέλο

Συνεργασία TVS & BMW

Δεν είναι μυστικό ότι η εταιρεία TVS κατασκευάζει τη BMW G310R στην Ινδία. Όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία των δυο εταιρειών, αναφέρθηκαν  σε ένα νέο TVS μοντέλο που θα γίνει σε κοινή πλατφόρμα.

 
Στο Auto Expo 2016 παρουσιάστηκε η TVS Akula road κι έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στους δρόμους. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TVS Motors, KN Radhakrishnan, δήλωσε ότι η TVS έχει ξεκινήσει την παραγωγή της στο πλαίσιο της συνεργασίας με την BMW. 
 
Η επικείμενη μοτοσυκλέτα φημολογείται ότι έχει ένα μονοκύλινδρ G310R, υγρόψυκτο κινητήρα 310cc. Στη BMW, ο ίδιος κινητήρας έχει ισχύ 34 ίππων και 21 Nm. Μαζί με τον κινητήρα, το TVS μοντέλο θα έχει αναρτήσεις, φρένα, τροχούς και γενικά χαρακτηριστικά της Ινδο-γερμανικής συνεργασίας. Ο νέο μαχητής δρόμου αναμένεται να βγει στις αγορές φέτος.
 
Το νέο μοντέλο θα περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα μια διπλή ρύθμιση προβολέων LED και ενδεικτικές λυχνίες. Ενώ οι αεραγωγοί επαγωγής, που παρατηρήθηκαν πρώτα στη TVS Akula, θα παραμείνουν καθαρά διακοσμητικοί. Μερικές άλλες προσθήκες θα είναι ένα τμήμα της ουράς με τη πινακίδα κυκλοφορίας, φλας, πίσω καθρέφτες, LED πίσω φανάρι, και μια  νέα εξάτμιση.

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ