net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

3 μοτοσυκλέτες που αποδεικνύουν ότι το γκάζι δεν είναι ακριβό

Ήρθε η μέρα που έσπασες τον κουμπαρά και τα χρήματα που αποταμίευσες, είναι λιγότερα από ότι περίμενες, ενώ η αδρεναλίνη και το ανήσυχο πνεύμα που κουβαλάς, σε καταδιώκει και δεν σε αφήνει να αγιάσεις. Είναι η ώρα που ο κάθε ίππος θα κοστίσει ακριβά. Ή μήπως όχι; 

 
Φτάνεις σε ένα σημείο που οι υποχρεώσεις διαδέχονται η μια την άλλη και οι αυξανόμενες απαιτήσεις, δεν σου επιτρέπουν να εξοικονομήσεις χρήματα για την αγορά που ήθελες. 

Την ώρα λοιπόν που το budget είναι συγκεκριμένο, εσύ δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις ούτε βήμα πίσω σε ότι αφορά την δύναμη, τη σπορ συμπεριφορά και την αίσθηση που μπορεί να σου προσφέρει η μοτοσυκλέτα που σκοπεύεις να αγοράσεις. 

Στο συγκεκριμένο αγοραστικό θέμα, θα ασχοληθούμε με τρία μοντέλα που ενώ δεν στοιχίζουν ακριβά, δεν αφαιρούν από τον αναβάτη το αίσθημα του δυνατού κινητήρα και της σπορτιφ συμπεριφοράς. Η αναλογία ίππου ανά ευρώ, είναι αυτή που παίζει τον πρωταρχικό ρόλο και κάθε μια από αυτές τις μοτοσυκλέτες, έχει να μας πει την δική της ιστορία. Πάμε να την ακούσουμε.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ