net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Valentino Rossi στο βάθρο του Austin

38 ετών και προηγείται στη βαθμολογία

Ο 38 ετών και 66 ημερών Valentino Rossi, μετά τον αγώνα στο Austin βρίσκεται στην κορυφή της προσωρινής βαθμολογίας. Έτσι είναι ο 2ος μεγαλύτερος ηλικιακά αναβάτης στην ιστορία των Grand Prix που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

 
Στην πρώτη θέση αυτής της κατάταξης βρίσκεται ο Harlold Daniell που το 1949 οδήγησε τη Norton σε νίκη στους δύο πρώτους αγώνες. Έτσι βρέθηκε να προηγείται στη βαθμολογία σε ηλικία 39 ετών και 256 ημερών.

Με τους ταλαντούχους και κατά πολύ νεότερους  αναβάτες  που έχει να αντιμετωπίσει  ο  Valentino Rossi, σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσει τον Harlond Daniell. Μας έχει αποδείξει όμως, πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για τον γιατρό των αγώνων.

O Rossi συνεχίζει τα ρεκόρ και μετά τις καλές εμφανίσεις στους 3 πρώτους αγώνες σίγουρα σκέφτεται και τη νίκη. Ο Harlond Daniell όπως και ο Leslie Graham, απέδειξαν ότι η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο, αφού στα 39 και 41 χρόνια τους αντίστοιχα, κατάφεραν να κερδίσουν αγώνα παγκοσμίου Grand Prix. Παρ  όλα αυτά, δεν κατάφεραν να φτάσουν τον πολυπρωταθλητή  Fergus Anderson που τερμάτισε πρώτος σε αγώνα GP σε ηλικία 44 ετών. Θα καταφέρει άραγε ο Valentino Rossi να τον ξεπεράσει;

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ