net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα σχέδια της υπερτροφοδοτούμενης μοτοσυκλέτας

Ο XE 7 δίπλα στα σχέδια του νέου κινητήρα

Στην παραπάνω φωτό διακρίνονται τα δύο ψυγεία νερού

Μοτοσυκλέτα με turbo από τη Suzuki

H Suzuki έχει καταθέσει 13 διαφορετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για μοτοσυκλέτα με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα. Οι εικόνες δείχνουν μια μοτοσυκλέτα με δικύλινδρο κινητήρα, παρόμοιο με τον XE 7 που παρουσιάστηκε στο σαλόνι του Τόκυο το 2015.

 
Ο κινητήρας φαίνεται ότι παραμένει ένας μικρών διαστάσεων και μεσαίου κυβισμού δικύλινδρος σε σειρά σαν τον XE 7. Επίσης, από τα σχέδια διακρίνουμε ένα αρκετά μακρύ ψαλίδι, που σίγουρα συμβάλει ώστε να μειωθεί η τάση για σούζα, λόγω της αυξημένης ροπής. Ορισμένες από τις πατέντες της Suzuki περιγράφουν το σύστημα λίπανσης, τη διάταξη των διπλών ψυγείων και τον τρόπο με τον οποίο θα ψύχεται η μοτοσυκλέτα ενώ βρίσκεται σταματημένη.

Οι λεπτομέρειες που αφορούν τον κινητήρα και το πλαίσιο, υποδηλώνουν ότι βρίσκονται κοντά στο τελικό προϊόν, ενώ το περίγραμμα της μοτοσυκλέτας μπορεί απλά να είναι μια κατοχύρωση πριν οριστικοποιηθεί ο τελικός σχεδιασμός.

Η Ιαπωνική εταιρία, εργάζεται αρκετά χρόνια πάνω στην τεχνολογία των υπερσυμπιεστών, σημειώνοντας συνεχώς πρόοδο. Ίσως δούμε σύντομα μια μοτοσυκλέτα με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα σαν τον XE 7. Πως θα σας φαινόταν μια νέα Suzuki Κatana;

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ