Όχι πια Adventure «S»…μόνο «R»!

Η «S» έκδοση του μεγάλου on-off της KTM, θα ονομάζεται πλέον «R» για το 2009 και εκτός από το γράμμα που υποδηλώνει τον «πολεμικό» χαρακτήρα, έχουν σημειωθεί επίσης εκτεταμένες αλλαγές που ενισχύουν τον σκληροπυρηνικό off-road προσανατολισμό του μοντέλου.

 
Ο δικύλινδρος κινητήρας έχει αυξήσει ελαφρώς την χωρητικότητα του στα 999 κ.εκ. και με την νέα χαρτογράφηση του ψεκασμού αποδίδει 115 ίππους και 10,2 kgm ροπής. Η λειτουργία του έχει γίνει πιο ομαλή χάρη στην σημαντική μείωση των κραδασμών, το κύκλωμα ψύξης έχει επανασχεδιασθεί για μεγαλύτερη αποδοτικότητα, ενώ τα προτεινόμενα από τον κατασκευαστή διαστήματα service είναι πλέον πιο «αραιά» στον προγραμματισμό τους.

Οι αναρτήσεις παραμένουν πλήρως ρυθμιζόμενες, ωστόσο το βασικό σετάρισμα τους είναι εντελώς διαφορετικό, με τις διαδρομές τους να βρίσκονται στα «χορταστικά» και απαραίτητα για σοβαρή εκτός δρόμου οδήγηση 265 χλστ. εμπρός και πίσω.

Το ύψος της σέλας ανέρχεται στα 915 χλστ., το βάρος στα 207 κιλά και η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ στα 19,5 λίτρα. Οι διαθέσιμοι χρωματισμοί είναι…ένας και μοναδικός, που συνδυάζει μαύρο, πορτοκαλί και λευκό.

Τέλος, εξακολουθεί να διατίθεται από την KTM μία πολυπληθής και πληρέστατη γκάμα αξεσουάρ και extra, που μπορούν να μετατρέψουν το Adventure R, σε απόλυτο τουριστικό «όπλο» παντός εδάφους.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ