net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα οικονομική πρόταση της Suzuki είναι εδώ!

Πάει παντού, χωράει παντού, δεν κοστίζει τίποτε.

Λιτά μα περιεκτικά. Δε διακρίνεται ο δείκτης βενζίνης, κάτω από το κοντέρ.

Το full face χωρά άνετα και μένει και χώρος.

Titan Black.

Metallic Ice Silver.

Brilliant White.

Δοκιμάζουμε πρώτοι: Suzuki Address 110

Το ολοκαίνουργιο scooter της Suzuki ήρθε στην Ελλάδα και το Moto Τρίτη είχε την τιμή να κάνει την πρώτη δοκιμή. Spoiler Alert: Οι εκπλήξεις που κρύβει το Address δε συνάδουν με το μέγεθος, ούτε με την τιμή του.

 
Με φρέσκια εμφάνιση και έναν τετράχρονο, αερόψυκτο, ψεκαστό μονοκύλινδρο κινητήρα 113 κ.εκ., το Address έρχεται να καλύψει ένα κενό αρκετών ετών στη γκάμα της Suzuki. Στοχεύοντας στο χαμηλότερο όριο του τιμοκαταλόγου, το νέο scooter υπόσχεται ικανότητες εντός πόλης με εξαιρετική οικονομία.

Στα βασικά του χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν οι μεγάλοι τροχοί 14 ιντσών που του χαρίζουν σταθερότητα και απαράμιλλη συμπεριφορά για τα δεδομένα της κατηγορίας του. Το δεύτερο σημείο αναφοράς δε μπορεί να είναι άλλο από τους άφθονους αποθηκευτικούς χώρους που το συνοδεύουν. Χάρη στην έξυπνη σχεδίασή του το Address καταφέρνει να δεχτεί ένα full face κράνος κάτω από τη σέλα χωρώντας και άλλα μικροπράγματα εκεί, συν δύο ακόμη ντουλαπάκια στην ποδιά που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες αποθήκευσης καθ οδόν. Τέτοια χαρακτηριστικά δεν τα βρίσκουμε κάθε μέρα στην κατηγορία των μικρότερων και οικονομικότερων scooter - ούτε πάντοτε σε ακριβότερες και μεγαλύτερες προτάσεις.

Την πρώτη δόση λιτού βίου την αποδεικνύει με την απίστευτη τιμή του, ζητώντας μόλις 1.795 ευρώ για την απόκτησή του!

Για τη δεύτερη δόση, καθώς και για όλα όσα αφορούν τις ικανότητές του στους δρόμους της πόλης και εκτός αυτής, θα πρέπει να περιμένετε ως τις 16 Ιουνίου και το επόμενο τεύχος του Moto Τρίτη όπου θα βρείτε την πλήρη δοκιμή του Suzuki Address 110.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ