net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Βρείτε το εκπτωτικό κουπόνι στο τεύχος Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

Αγοράστε Kawasaki Ninja 250SL / Z250SL με 300 ευρώ έκπτωση!

Ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις Kawasaki Ninja 250 SL ή Kawasaki Z250 SL? Το Moto Τρίτη σε συνεργασία με την ελληνική αντιπροσωπεία της Kawasaki ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ σας παρέχει σε αποκλειστικότητα την δυνατότητα να τα αποκτήσετε 300 ευρώ φθηνότερα!

 
Στο νέο Moto Τρίτη που κυκλοφορεί, θα βρείτε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 300 ευρώ επί της αναγραφόμενης τιμής τιμοκαταλόγου για τα μοντέλα της Kawasaki, Ninja 250 SL και Z 250 SL. Πρόκειται για δυο δυναμικές μοτοσικλέτες, οι οποίες φέρουν ατόφια την «πράσινη φιλοσοφία» της Kawasaki! «Γυμνό» και αρκούντως sport το Z 250 SL,  «ντυμένο» και σε supersport  γραμμές το Ninja 250 SL, απευθύνoνται σε νέους αλλά και πεπειραμένους αναβάτες, που θέλουν  ένα οικονομικό σε κτήση και χρήση δίτροχο για τις καθημερινές και όχι μόνο μετακινήσεις τους. 

Τώρα το Moto Τρίτη σε συνεργασία με την ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ, σας δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσετε τα δύο αυτά μοντέλα, με 300 ευρώ έκπτωση επί της ονομαστικής τιμής καταλόγου! Βρείτε στο τεύχος Νο8 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί, το σχετικό εκπτωτικό κουπόνι και αποκτήστε πιο εύκολα από ποτέ τα Kawasaki Ninja 250 SL ή Ζ 250 ZL!

Δοκιμές Moto Τρίτη:

Η προσφορά ισχύει για προσκόμιση του κουπονιού έως 31 Ιουλίου σε οποιονδήποτε από τους επίσημους εξουσιοδοτημένους έμπορους Kawasaki.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλη την θεματολογία του τεύχους. 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ