net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φιλικό, ομοιογενές και compact, για cruiser, το Street είναι η πιο καθημερινή μοτοσικλέτα της αμερικάνικης εταιρίας.

Με 8.400 ευρώ μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα σύγχρονο cruiser με το πολυπόθητο σήμα της Harley-Davidson στο ρεζερβουάρ του.

Σε ρυθμούς βόλτας το Street είναι απόλυτα χαλαρωτικό και ευχάριστο.

Το μικρό και όμορφο μασκάκι του Street είναι και αυτό που του δίνει την ξεχωριστή του ταυτότητα.

Harley Davidson Street 750

Φιλικό, ομοιογενές και με compact διαστάσεις για cruiser, το Street είναι μια σύγχρονη μοτοσικλέτα με το σήμα της Harley-Davidson που θα τα καταφέρει εντός αλλά και εκτός των τειχών της πόλης.

 
+Κινητήρας, συμπεριφορά, φιλικότητα
-Αδύναμο εμπρός φρένο, καλώδια που εξέχουν

Τιμή: 8.400 ευρώ
Χρώματα: Μαύρο, μαύρο ματ, κόκκινο, σκούρο κόκκινο

Το Street 750 είναι ένα πολύ ενδιαφέρον “concept” από την Harley-Davidson. Το μόνο σίγουρο που μπορούμε να πούμε για αυτή τη νέα μοτοσικλέτα είναι το γεγονός ότι δεν πρόκειται για μια τυπική Harley-Davidson
Για να ακριβολογούμε πρόκειται για ένα νέο είδος cruiser, για την αμερικάνικη εταιρία, το οποίο αποστασιοποιείται από τα γνωρίσματα που χαρακτηρίζουν τις υπόλοιπες μοτοσικλέτες της. Σαν αίσθηση το Street έρχεται πιο κοντά στις μοτοσικλέτες άλλων κατασκευαστών που προσπαθούν τόσα χρόνια να κερδίσουν λίγη από την αίγλη της Harley-Davidson. Αυτό κάνει το cruiser των Αμερικανών το πιο “συμβατικό” Harley-Davidson που έχουμε οδηγήσει ποτέ! Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι καλό ή κακό. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, σε μια παγκοσμιοποιημένη αγορά μάλλον δεν υπάρχει. Αυτό που καταλάβαμε εμείς τις τρεις μόλις ημέρες που το είχαμε στο γκαράζ του περιοδικού είναι ότι πρόκειται για μια ευχάριστη και φιλικότατη μοτοσικλέτα. Το Street, είναι η νέα πρόταση της αμερικάνικης εταιρίας που μπορεί να σας εισάγει στον κόσμο των cruiser γενικότερα αλλά όχι απαραίτητα σε εκείνον της Harley-Davidson ενώ θα παίξει με άριστο τρόπο τον καθημερινό σας σύντροφο.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ