net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Symphony ST 200i CBS είναι το τελευταίο μέχρι στιγμής και μεγαλύτερο μέλος της γνωστής οικογένειας της SYM.

Σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς θα είναι διαθέσιμο το μεγάλο Symphony.

Το μαύρο προσδίδει ένα σπορ τόνο στο 200άρι Symphony.

Εντυπωσιακός ο πίνακας πληροφοριών με highlight το ψηφιακό στροφόμετρο!

Μεγάλο το μήκος της σέλας του συνεπιβάτη που έχει στη διάθεσή του και χειρολαβές που τελειώνουν σε μια πρακτική σχάρα.

Κάτω από τη σέλα θα αποθηκεύσετε με άνεση ένα κράνος κλειστού τύπου.

Με θύρα USB εξοπλίζεται το Symphony Κάτι που αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα χρηστικότητας.

LED φώτα θέσης έχουν ενσωματωθεί στα φλας του Symphony.

LED θα βρείτε και στο stop του scooter της SYM.

Από αυτό το κουμπί μπορείτε να ανοίξετε τη σέλα.

Τα αμορτισέρ ρυθμίζονται σε τρεις θέσεις ως προς την προφόρτισή τους.

Νέο SYM Symphony ST 200i CBS!

Το Symphony ST είναι γεγονός. Το ST 200i CBS αποτελεί το νεότερο και μεγαλύτερο μέλος της γνωστής οικογένειας της SYM και βασίζεται πάνω στο κορυφαίο σε πωλήσεις scooter στην Ελλάδα.

 
Η SYM αποκαλεί το ST 200i CBS το «νέο φιλόδοξο πανευρωπαϊκό της scooter της» και από αυτό καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλα είναι τα σχέδια της εταιρίας για το νέο μοντέλο της. Αν κρίνουμε από την επιτυχία που έχουν τα μικρότερα Symphony, ειδικά στη χώρα μας, τότε οι προσδοκίες τις SYM είναι μάλλον δικαιολογημένες.

Η πρώτη έκδοση που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας, είναι η έκδοση ST 200i, με ηλεκτρονικό ψεκασμό για χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS) για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου Symphony ST, εν συντομία:

-LED φώτα θέσης και οπισθίου φανού
-Καντράν με 2 ψηφιακές οθόνες και δυνατότητα προσαρμογής των ενδείξεων
-Αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη που προσφέρουν ευρεία βάση στήριξης, ενώ κλειστά ενσωματώνονται τέλεια σχεδίαση των πλαϊνών πλαστικών.
-Αντικλεπτικός διακόπτης κάτω από τη σέλα, εμποδίζει την εκκίνηση του κινητήρα σε περίπτωση παραβίασης του κεντρικού διακόπτη. 
-Πλαϊνά προστατευτικά με φινίρισμα carbon, περιορίζουν τη ζημιά στα φωτιστικά σώματα και τα πλαστικά μέρη του scooter σε περίπτωση πτώσης. 
-Μοντέρνας σχεδίασης κάλυμμα εξάτμισης

Το νέο Symphony ST παραμένει πιστό στην πρακτικότητα που προσφέρουν τα μικρότερα μοντέλα της σειράς. Κάτω από τη σέλα χωρά ένα κράνος κλειστού τύπου, ενώ στο ντουλαπάκι της ποδιάς θα βρείτε ικανό αποθηκευτικό χώρο για μικροαντεικόμενα αλλά και θύρα USB! Τα επίπεδα χρηστικότητας συμπληρώνονται από το επίπεδο πάτωμα της ποδιάς, το κουμπί στο αριστερό γκριπ που ανοίγει ηλεκτρομαγνητικά τη σέλα, το πλαϊνό σταντ με διακόπτη λειτουργίας και τον γάντζο ασφάλειας για για την ανάρτηση χειραποσκευών στο εσωτερικό της ποδιάς.

Ο αερόψυκτος κινητήρας του είναι διβάλβιδος και αποδίδει 12 ίππους και 1,3 Kgm ροπής στις 7.500 και 5.500 σ.α.λ. αντίστοιχα και είναι το μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 169 κ.εκ. που κινεί και το νέο Fiddle III 200i CBS. Για την ασφάλεια του αναβάτη φροντίζουν τόσο οι μεγάλοι τροχοί των 16 εμπρός-πίσω όσο και το συνδυασμένο σύστημα πέδησης με δίσκο 260 χλστ. εμπρός και 240 χλστ. πίσω.

Το νέο SYM Symphony ST 200i CBS θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα (Μαύρο, Λευκό, Γκρι Ματ, Τιτάνιο με μαύρη ή καφέ σέλα). Aναμένουμε την τιμή του σύντομα.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ