net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Χαιρετούμε τον Bart, τον σκέιτερ γορίλλα και τη Betty, την φίλη του με το ΒΜΧ.

Αγωνιώδης η πλοκή του πρώτου επεισοδίου.

Πάντως ένα στοιχηματάκι πως το ενδεχόμενο Scrambler 400 δε θα διαφέρει καθόλου εμφανισιακά από το (εικονιζόμενο) 800 θα το βάζαμε εύκολα.

Η Ducati ετοιμάζει Scrambler 400;

Στη σελίδα του Facebook που είναι ειδικά αφιερωμένη στο Scrambler η Ducati παρουσίασε αυτές τις μέρες ένα νέο κόμικ που ονομάζεται Bart and Betty. Η ιστορία των δύο μοιάζει φαινομενικά άσχετη, μα ίσως και να μην είναι...

 
Σε πρώτη επαφή η σκέψη σε πάει σε μια αποτυχημένη χισπτεριά ή έστω σε ένα κακόγουστο κόμικ που απορείς αν θέλει να καταλήξει κάπου. Ο Bart είναι ένας skateboarder και η Betty μια BMXer, οι οποίοι στο πρώτο επεισόδιο απλώς μας παρουσιάζονται σε ένα skate park δίπλα στη θάλασσα. Και κάπου εκεί τελειώνει το πρώτο επεισόδιο. Αυτό ανέβηκε στις 20 Οκτωβρίου στη σελιδα του Scrambler στο Facebook.
Το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ψιλά γράμματα, όπου στην περιγραφή της Ducati διακρίνουμε την ατάκα "They may have a little Scrambler news for us..."

Ο Ιταλικός Τύπος το έχει δέσει πως αυτό το όλο σχέδιο μάρκετινγκ στήθηκε για να μας οδηγήσει μέσα από 11 επεισόδια στην παρουσίαση του Scrambler 400, μιας υποκυβισμένης έκδοσης του ήδη υπερεπιτυχημένου μοντέλου που θα έχει ως απώτερο στόχο τις Ασιατικές αγορές και στην άκρη του ματιού την Ιαπωνία - όπου τα 400 κυβικά έχουν τεράστια απήχηση λόγω νομοθεσίας διπλωμάτων.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Αγγλικός Τύπος που το έχει δέσει κόμπο πως αυτό είναι το ζητούμενο. Δε θα τους φέρουμε αντίρρηση φυσικά, αφού ούτε αποκλειστικές πληροφορίες έχουμε, αλλά και έχουμε την υποψία πως αυτό το "little Scrambler news" που μας σερβίρει η Ιταλική εταιρεία δεν είναι φτωχή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, αλλά ένα καλά μελετημένο παίγνιο με το "μικρό Scrambler", αυτό δηλαδή που θα είναι το 400.

Λίγη υπομονή και σε λιγότερο από έναν μήνα θα ξέρουμε στο Μιλάνο. Έτσι κι αλλιώς, με τον ρυθμό που εξελίσσεται αυτό το κόμικ, οι 11 συνολικά σελίδες που προλογίζονται θα έχουν εξαντληθεί μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη. Για να δούμε αν θα καταλήξει κάπου ή απλά θα κρεμόμαστε από έναν γορίλλα και τη φίλη του μέχρι να δούμε τι θέλουν να μας πουν.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ