net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτό είναι το νέο Suzuki V-Strom 650!

Αυτό είναι το νέο Suzuki V-Strom 650!

Αυτό είναι το νέο Suzuki V-Strom 650!

Αυτό είναι το νέο Suzuki V-Strom 650!

Intermot: Νέο V-Strom 650-Επιτέλους με εντελώς νέα εμφάνιση

Σε πολύ μεγάλο βαθμό αλλαγμένη, τόσο εμφανισιακά όσο και μηχανικά, έρχεται η αειθαλής on-off της Suzuki, που αποκτά σχεδίαση εξαιρετικά κοντά στο μεγάλο της «αδερφάκι»!

 
Ναι, επιτέλους, το Suzuki V-Strom 650 αποκτά νέα σχεδιαστική γραμμή. Μετά από πάνω από μια δεκαετία εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας, το μοντέλο της Suzuki αλλάζει ριζικά εμφάνιση και υιοθετεί το στυλ του μεγάλου V-Strom 1000!
 
Πλέον το χαρακτηριστικό «ρύγχος» και το φωτιστικό σώμα του μεγάλου μοντέλου βρίσκονται και στο μικρό, αλλά οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί-και είναι πολλές!

Η μοτοσυκλέτα έχει δεχθεί ανανέωση στον κινητήρα της, ο οποίος εναρμονίζεται πλέον με Euro 4 και φέρει νέα μπεκ ψεκασμού 10 σημείων. Νέα είναι και η επίστρωση στα πιστόνια του κινητήρα αλλά και ο εκκεντροφόρος εξαγωγής-συνολικά οι αλλαγές στον κινητήρα ξεπερνούν τις 60!

Η εξάτμιση είναι νέα, χαμηλότερα τοποθετημένη αλλά και ελαφρύτερη, σχεδιασμένη να αυξάνει την δύναμη του κινητήρα στις μεσαίες στροφές. Η μοτοσυκλέτα λαμβάνει επίσης traction control 2 επιπέδων με δυνατότητα απενεργοποίησης.
Ριζικά νέος είναι ο πίνακας οργάνων, ο οποίος έρχεται και αυτός στα «νερά» του μεγάλου μοντέλου, με αναλογικό στροφόμετρο  και οθόνη LCD.

Το μοντέλο θα έχει επίσης παροχή ρεύματος 12 Volt.
Αλλαγές δεν θα γίνουν στο πλαίσιο ή στις αναρτήσεις της μοτοσυκλέτας, ενώ η V-Strom 650 θα είναι διαθέσιμη σε έκδοση «δρόμου» και X-Touring, με αλουμινένιους και ακτινωτούς τροχούς αντίστοιχα. 
 

 
  • THS

    Μετά από παρακολούθηση κάποιον walkaround video απο την Intermot και από μια συγκεκριμένη φωτογραφία στο λινκ που θα παραθέσω παρακάτω φαίνεται πως το ρυθμιζόμενο πιρούνι του V-strom πάει περίπατο. http://www.motofire.com/wp-content/uploads/2016/10/suzuki-vstrom-650-6.jpg

      1
  • THS

    Ένα μπράβο στη Suzuki που χωρίς ιδιαίτερους πανηγυρισμούς,"κατασκοπευτικές φωτογραφίες" και teaser video πέρασε στην παρουσίαση του νέου 650. Η αλήθεια είναι πως ανανεώνει μια ήδη υπάρχουσα συνταγή σε αντίθεση με τους Honda και Yamaha που θα παρουσιάσουν κάτι εντελώς καινούριο για το 2017 στην συγκεκριμένη κατηγορία. Οι αναβαθμίσεις-ανανεώσεις πάρα πολύ ευχάριστες λοιπόν με την εμφάνιση επιτέλους να αλλάζει απο αυτή του μοντέλου 12-16 που προσωπικά πιστεύω ήταν περισσότερο γρήγορη αλλαγή παρά προσεγμένη. Το μόνο που θα με ανησυχούσε είναι η αντοχή στο χρόνο των ματ πλαστικών δεξιά και αριστερά του ντεπόζιτου. Για τις 60 αλλαγές στον κινητήρα που αναφέρουν δείχνει πως από αλεξίσφαιρος μάλλον γίνετε ultra-αλεξίσφαιρος. Το TC τώρα δεν ξέρω αν χρειαζόταν αλλά σίγουρα θα ανεβάσει την τιμή κτήσης και μεταπώλησης. ’νετα θα άλλαζα το Vstrom 08 για το Vstrom 17.

      14

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ