net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Περιμένουμε το BMW K 1200R Sport

Το τέταρτο μοντέλο στην ισχυρότερη σειρά μοτοσικλετών της BMW, το K 1200R Sport, αναμένεται μέσα στον Μάρτιο και στην Ελλάδα. Βασισμένο στο δημοφιλές K 1200R, το νέο μοντέλο διαθέτει υψηλές επιδόσεις αλλά και μισό φέρινγκ, γεγονός που ενισχύει τον sport χαρακτήρα του.

 
Το μισό φέρινγκ του K 1200R Sport τοποθετείται σταθερό στο πλαίσιο και φέρει τον προβολέα του R 1200 S. Ο σχεδιασμός του δένει αρμονικά με την υπόλοιπη μοτοσικλέτα και της δίνει έναν πιο sport χαρακτήρα, αφήνοντας ακάλυπτα όσα πρέπει.

Επιπλέον, διαθέτει τον κορυφαίο εξοπλισμό που χαρακτηρίζει όλες τις μοτοσικλέτες της BMW, ενώ το γεγονός ότι προσφέρει προστασία από τον αέρα, την κάνει κατάλληλη για μακρινές αποστάσεις και για ταξίδια.

Στο κάτω-κάτω, με επιδόσεις που φτάνουν τους 163 ίππους, τεχνολογία που ξεχωρίζει (Duolever, Paralever), πρακτικότητα που προκύπτει από το φέρινγκ και τη ρυθμιζόμενη θέση οδήγησης, το K 1200R Sport διαθέτει πολλά από τα ταλέντα που σκόπιμα οι Βαυαροί δεν έδωσαν στο K 1200R. Η τιμή της νέας μοτοσικλέτας της BMW θα κοστίζει 15.150 ευρώ.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ