net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στιλ, επιδόσεις και χρηστικότητα στα ύψη, από την οικογένεια People 2015 της Kymco, στα 200 και 300 κυβικά εκατοστά.

Oι κινητήρες τεχνολογίας G5 της Kymco είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και μετατρέπουν τα People GTi στα απόλυτα... GTi πόλης!

Στα ύψη και η χρηστικότητα των People, με τις τρεις ψηφιακές οθόνες, και την παροχή ρεύματος 12V για φόρτιση κινητού ή χρήση GPS.

Η σχεδίαση και κατασκευή του πλαισίου στα πρότυπα χωροδικτυώματος έχει, σύμφωνα με την KYMCO, εξαλείψει παντελώς το φαινόμενο των ταλαντώσεων.

Εντυπωσιακές είναι και οι προδιαγραφές στα φρένα, που απαρτίζονται από δύο ευμεγέθη δισκόφρενα με τριπίστονη πλευστή δαγκάνα μπροστά.

KYMCO People Gti 200 & 300 ABS 2015

Διαθέσιμα είναι πλέον και στη χώρα μας τα νέα KYMCO People Gti 200 & 300 ABS του 2015. Δυνατά, πολυτελή, με χώρους, επιδόσεις, ανέσεις, και με ορισμένες μικρές αισθητικές αλλαγές, στις ίδιες τιμές με το 2014!

 
Με τους μεγάλης διαμέτρου τροχούς και τη στενή τους σιλουέτα, τα People GTi προσφέρουν μοναδική ευελιξία στους δρόμους των πόλεων και στα ατελείωτα μποτιλιαρίσματα, ενώ το ύψος της σέλας και το χαμηλό συνολικό βάρος, βοηθούν στις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης και στον απόλυτο έλεγχο.

Όμως, οι κινητήρες τεχνολογίας G5 της Kymco είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και μετατρέπουν τα People GTi στα απόλυτα... GTi πόλης! Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται υλικά που μειώνουν στο ελάχιστο τις απώλειες, επιτυγχάνοντας καλύτερες αποδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση. Συνολικά, οι κινητήρες G5 εξασφαλίζουν αυξημένη ιπποδύναμη σε συνδυασμό με χαμηλότερο βάρος και μειωμένη κατανάλωση.

Οι 21 και 29 ίπποι των People GTi 200 και 300 ABS δεν είναι ουτοπία και εκσφενδονίζουν τα 165 κιλά τους με καταιγιστικό ρυθμό. Και όσο τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν στο κοντέρ, τόσο εκτιμάς τη στιβαρότητα του πλαισίου. Η σχεδίαση και κατασκευή του στα πρότυπα χωροδικτυώματος έχει, σύμφωνα με την KYMCO, εξαλείψει παντελώς το φαινόμενο των ταλαντώσεων όσο ανεβαίνουν οι ρυθμοί και σε συνδυασμό με τους αλουμινένιους τροχούς των 16 ιντσών προσφέρει μοτοσυκλετιστική σταθερότητα. 

Εντυπωσιακές είναι και οι προδιαγραφές στα φρένα, που απαρτίζονται από δύο ευμεγέθη δισκόφρενα με τριπίστονη πλευστή δαγκάνα μπροστά και διπίστονη πίσω, εξοπλισμένα με σωληνάκια υψηλής πιέσεως. Επιπλέον, η έκδοση GΤi 300 είναι εξοπλισμένη προαιρετικά και με δικάναλο ABS τελευταίας γενιάς της Bosch.

Στα ύψη και η χρηστικότητα, με τις τρεις ψηφιακές οθόνες, την  παροχή ρεύματος 12V για φόρτιση κινητού ή χρήση GPS, το επίπεδο πάτωμα, τη στάνταρ σχάρα αποσκευών, την ύπαρξη πλαϊνού και κεντρικού σταντ, το άγκιστρο ανάρτησης αντικειμένων και τους χώρους για αρκετά μικροαντικείμενα κάτω από τη σέλα και το τιμόνι!

Στα People GTi του 2015, έχουν γίνει και κάποιες αισθητικές αλλαγές. Οι δυο τελείως νέες ματ χρωματικές αποχρώσεις Ghost White & Cloud Grey συνδυάζονται με σατινέ διακοσμητικά στοιχεία και φιμέ κρύσταλλα προβολέα, προσφέροντας τον αέρα πολυτέλειας που θα περίμενες από ένα πραγματικό GT όχημα. 

Αυτό όμως που δεν έχει αλλάξει είναι η τιμή τους, που παραμένει στα 3.195 ευρώ για το Gti 200 & στα 3.795 ευρώ και 3.895 ευρώ για τα GTi 300 και GTi 300 ABS αντίστοιχα, πλέον Ε.Τ.Τ. 

Καλύπτονται από δύο χρόνια εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Η απόκτησή τους μπορεί να γίνει μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας Moto Τrend SA, που περιλαμβάνουν 12μηνη άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα ή χρηματοδότηση με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε 
στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες 

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ