net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

SYM Citycom S 300i CBS: Υψηλή αξία μετακίνησης σε νέα, χαμηλότερη αξία απόκτησης.

Νέα τιμή SYM Citycom S 300i CBS

Η Γκοργκόλης ΑΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος της SYM στην Ελλάδα, ενημερώνει πως το δημοφιλές της scooter Citycom S 300i CBS πλέον διατίθεται σε νέα, ακόμη πιο συμφέρουσα τιμή.

 
Η νέα έκδοση του μοντέλου Citycom S 300i CBS, με το νέο δυνατότερο κινητήρα και σημαντικές αισθητικές αλλαγές, έρχεται σε τιμή πρόκληση. Τώρα είσαι σίγουρος ότι διαλέγεις το καλύτερο, στην καλύτερη τιμή - 3.695 ευρώ! 

Η τελευταία αυτή έκδοση της γνωστής οικογένειας των Citycom ήρθε στην αγορά με εκτενέστατες ανανεώσεις που διευρύνουν τη χρηστικότητά του σε πολλά επίπεδα:

1. Κινητήρας F4 με απόδοση 28,5 hp
Το νέο Citycom S 300i CBS κινείται από τον κινητήρα υψηλών επιδόσεων F4 της SYM, αποδίδοντας 28,5 ίππους στις 7.750 σ.α.λ, με μέγιστη ροπή 27,32 Nm στις 6500 σ.α.λ.

2. Νέα εξάτμιση
Η αλλαγή του κινητήρα έφερε μαζί της και νέα εξάτμιση, με τη λειτουργία του Citycom να γίνεται πλέον αθόρυβη και με μειωμένες εκπομπές ρύπων. Επιπλέον, το νέο καπάκι της εξάτμισης χαρίζει σπορ εικόνα στο όχημα.

3. Εντυπωσιακός οπίσθιος φανός τύπου LED 
Τα οπίσθια φωτιστικά σώματα στην έκδοση S του Citycom είναι μαύρου χρώματος, με διάφανο κρύσταλλο και τεχνολογία LED, κάνοντας εντυπωσιακή την εμφάνισή του και τη νύχτα.

4. Βελτιωμένο σύστημα πέδησης
Το σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS του Citycom αποτελείται από 2 δίσκους διαμέτρου 260 mm. Οι αλλαγές στις τρόμπες φρένου βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τα φρένα του νέου οχήματος.

5. Νέα σέλα 
Μία νέα σέλα υψηλής ποιότητας, με νέο αφρώδες, αδιάβροχο, αντιολισθητικό υλικό με κόκκινη ραφή, ενισχύει  τη σπορ εικόνα του οχήματος. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα φέρει επένδυση μοκέτας.

6. Ανανεωμένος ο πίνακας οργάνων, δέχεται αισθητική αναβάθμιση στο φωτισμό και στα χρώματα του ταμπλό.

7. Νέοι καθρέφτες με λεπτό διακριτικό βραχίονα

Όλα αυτά προσθέτει το S στο Citycom S 300i CBS, κάνοντάς το μια από τις ιδανικότερες επιλογές για την καθημερινή μετακίνηση και όχι μόνο. Τώρα, με τη νέα του τιμή στα 3.695 ευρώ, γίνεται και πιο οικονομικά προσιτή.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ