Daytona Diva 125e: Με τελική 80χλμ./ώρα και χώρο για ένα κράνος

Daytona Diva 125e: Με τελική 80χλμ./ώρα και χώρο για ένα κράνος

Η ηλεκτρική Diva της πόλης έρχεται με ελκυστική εμφάνιση, τελική 80χλμ./ώρα, αποθηκευτικό χώρο για ένα κράνος και βάρος μόλις 93 κιλά, για μέγιστη ευκολία και άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Πιάνει 80χλμ./ώρα τελική και έχει χώρο για να βάλεις το κράνος σου


Η Diva 125e είναι εφοδιασμένη με έναν ηλεκτροκινητήρα 3000W ο οποίος ενσωματώνει δύο προγράμματα λειτουργίας Eco και Sport και έχει δυνατότητα ανάβασης 27%. Είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό, αλλά στην αριστερή πλευρά του ψαλιδιού, με σαφές πλεονέκτημα έναντι των κινητήρων που αποτελούν παράλληλα και ζάντα του οχήματος. Αποδίδει μέγιστη ροπή 35ΝΜ και φτάνει τα 80χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας.


Κάτω από τη σέλα της Diva 125e βρίσκεται μια αποσπώμενη μπαταρία λιθίου βάρους κιλών, με χαρακτηριστικά 72V-40Ah. Η έξυπνη τοποθέτηση της να δημιουργεί χώρο αποθήκευσης για να φιλοξενηθεί ένα κράνος JET ή διάφορα αντικείμενα. Μια πλήρη φόρτιση διαρκεί 3 ώρες και προσφέρει αυτονομία έως και χιλιόμετρα βάσει έγκρισης τύπου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με σύστημα συνδυασμένης πέδησης για ασφάλεια στα φρεναρίσματα


Το σετ των αναρτήσεων αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 31 χιλιοστών και   διπλά αμορτισέρ με διαδρομή 70 χιλιοστά. Οι δύο δίσκοι και το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS) εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας στο φρενάρισμα. Οι αλουμινένιου τροχοί των 10 ιντσών και το συνολικό βάρος των 93 κιλών, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας, προσφέρουν μέγιστη άνεση και ευελιξία στις καθημερινές μετακινήσεις.

Μοντέρνα ρετρό εμφάνιση και σύγχρονος εξοπλισμός


Η Diva 125e είναι ένα μοντέρνο ηλεκτρικό scooter με ελκυστική διαχρονική ρετρό εμφάνιση. Τα ρετρό αισθητικής LED φωτιστικά σώματα, ξεχωρίζουν αισθητικά από τα DRL φώτα σε σχήμα μπούμερανγκ στην εμπρόσθια ποδιά και στη στεφάνη του προβολέα.
 

Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια TFT LED οθόνη η οποία προσαρμόζει τα χρώματά της ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού, ώστε να είναι πάντα ευδιάκριτη. Η ψηφιακή οθόνη περιβάλλεται από αναλογικό ταχύμετρο, διατηρώντας το ρετρό χαρακτήρα της DIVA. Στις ενδείξεις περιλαμβάνονται επίσης το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, το επιλεγμένο πρόγραμμα ταχύτητας D(ECO)/ S (SPORT) και ολικός και μερικός χιλιομετρητής.


Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης γάντζο και ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο στην ποδιά, καθώς και ενσωματωμένη σχάρα αλουμινίου. Η έκδοση LX συνοδεύεται από παρμπρίζ  και ομόχρωμη βαλίτσα με πλάτη συνεπιβάτη.

Daytona Diva 125: 2.695 ευρώ
Daytona Diva 127 LX: 2.775 ευρώ

 
80 χιλιόμετρα τελική για να πας παντού σβέλτα.
Με αποσπώμενη μπαταρία που φορτίζει σε 3 ώρες και κάνεις 60 χιλιόμετρα
Έχεις και χώρο για να βάλεις το κράνος σου
Τι άλλο περιμένεις για να αφήσεις τα βενζινοκίνητα και να πας σε ηλεκτρικό;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »