net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φτηνότερο το Modenas Kriss 125

Φτηνότερα διατίθεται πλέον το παπί της Modenas, Kriss 125, σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 1.695 ευρώ. Το Kriss 125 αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο, αλλά και οικονομικό εργαλείο πόλης και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο της εταιρείας Γκοργκόλης.

 
To Modenas Kriss 125 αποτελεί την ωριμότερη μέχρι στιγμής έκφανση της εταιρείας στην κατηγορία των παπιών με περισσότερα από 100 κ.εκ., όντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο που μετρά περισσότερα από 10 χρόνια στην παραγωγή.

Η άνεση είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού του Kriss, γεγονός που οφείλεται στην καλύτερη σέλα της κατηγορίας και στην απόδοση των αναρτήσεων της Kayaba που μετατρέπουν σε παχιά μοκέτα τους δρόμους. Οι 10 ίπποι, που αποδίδει ο αερόψυκτος και τροφοδοτούμενος μέσω καρμπιρατέρ κινητήρας, είναι αρκετοί για να κινήσουν το Kriss σβέλτα μέσα στην πόλη, αλλά και να κρατήσουν μια αξιοπρεπέστατη ταχύτητα αν επιχειρηθούν ταξιδάκια. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η ύπαρξη αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα, στον οποίον μπορούν να τοποθετηθούν μικροαντικείμενα και χαρτιά.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ