net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Scooter 200 κυβικών, για αστική χρήση αλλά και αυξημένες δυνατότητες εκτός των τειχών.

Scooter στα 200 κ. εκ.

Eπιλέγοντας scooter, είναι πολλοί αυτοί που θέλουν ένα πακέτο που να συνδυάζει ικανοποιητική ισχύ και οικονομία στην κατανάλωση, πρακτικότητα αλλά και προσιτή τιμή αγοράς. Τα 200 κυβικά λοιπόν, είναι μια κατηγορία scooter, που δύναται να ανταποκριθεί σε όλα αυτά τα θέλω.

 
Τα 200άρια scooter  μπορούν να κινηθούν με άνεση στο αστικό περιβάλλον αλλά και να "επιχειρήσουν" εκτός αυτού, μιας και η ισχύς του κινητήρα τους, επιτρέπει εύκολο και ξεκούραστο –τηρουμένων των αναλογιών- ταξίδι, χωρίς το μοτέρ να χρειάζεται να λειτουργεί στα "τέρματα" για να βγουν χιλιόμετρα. 

Αν συνυπολογίσουμε σε όλα τα ανωτέρω τα κλασικά "συν" των scooter, δηλαδή την ευκολία στην οδήγηση, την φιλικότητα στην χρήση και την πρακτικότητα, δεν είναι τυχαίο που πολλοί αναβάτες, επιλέγουν ένα δίκυκλο της κατηγορίας αυτής, ως καθημερινό –και όχι μόνο- μέσο μετακίνησης. 

Πλέον, στην αγορά υπάρχουν αρκετές προτάσεις οι οποίες διακρίνονται για το διαρκώς αυξανόμενο επίπεδο τεχνολογίας αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές τους.  Στο παρόν best buy, φιλοξενούμε μοντέλα με τιμή έως 2.500 ευρώ, ένα  ρεαλιστικό οικονομικό  "ταβάνι", για την πλειοψηφία των αναβατών στην χώρα μας. 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ