net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

3 μεγάλα παπιά που θα σας πάνε παντού!

Αγωνιστικό VS Σύγχρονο VS Best Seller

Το παπί αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για αυτούς που κάνουν αρκετά χιλιόμετρα την ημέρα με το μεταφορικό τους μέσο. Η κατηγορία του παπιού είναι βασισμένη στην οικονομία και στην αξιοπιστία σωστά; Τι γίνεται όμως όταν έρχονται 3 παπιά με σπόρ εμφάνιση και δυνατούς κινητήρες να μπούν στο παιχνίδι;

 
Η κατηγορία του παπιού στην Ελλάδα είναι συνυφασμένη με την οικονομία, την πρακτικότητα και την πολύ φθηνή συντήρηση. Αυτή η κατηγορία έπαιζε-παίζει και θα συνεχίσει να παίζει μεγάλο ρόλο στην Ελληνική αγορά καθώς το αγοραστικό κοινό δεν την ξεχνά ποτέ! Ο λόγος είναι γιατί γνωρίζει πως όσο και αν η εξέλιξη και ο εκσυγχρονισμός αγγίξει τα σημερινά παπιά, αυτά θα συνεχίσουν να έχουν τις κλασικές αξίες της κατηγορίας τους.  

Ποιοι είναι όμως αυτοί που αγοράζουν παπιά; Η απάντηση είναι όλοι όσοι θέλουν να διευκολυνθούν κατά την καθημερινή τους μετακίνηση, αλλά και νέοι σε εμπειρία αναβάτες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του δίκυκλου. 
 
Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τρία παπιά το κάθε ένα ξεχωριστό για τον δικό του λόγο. Το πρώτο είναι το "αγωνιστικό" Kawasaki Athlete 125 το οποίο έχει σπορ γονίδια, το δεύτερο είναι το "σύγχρονο" Sym Magic 125 το οποίο είναι το πρώτο στην κατηγορία του με προδιαγραφές Euro 4 και τρίτο το "Best Seller" της Ελληνικής αγοράς Yamaha Crypton X 135 που βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του. 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ