net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Για το άκρως ενδιαφέρον Honda CBR 125R θα χρειαστεί να καταβάλλετε 3.450 ευρώ.

H τιμή του Derbi GPR των 125 κ.εκ. και 15 ίππων είναι τα 4.110 ευρώ.

Η τιμή για το 125άρι CBF της Honda ξεκινά από τα 2.550 ευρώ.

Το Kawasaki Ninja 250R GP κοστίζει από 4.890 ευρώ.

Η τιμή του Kymco Quannon 125 με τους σχεδόν 13 ίππους είναι τα 2.940 ευρώ.

Προσιτές μοτοσικλέτες για όλα τα γούστα!

Πέρα από το γεγονός ότι είναι διασκεδαστικές στο δρόμο, οι πέντε μοτοσικλέτες που παρουσιάζουμε έχουν ένα σημαντικό κοινό χαρακτηριστικό: κοστίζουν κάτω από 5.000 ευρώ.

 
Νέοι και πιο έμπειροι αναβάτες που αποζητούν ένα δίτροχο για τα πρώτα τους βήματα στο χώρο, αλλά και την πιο ευχάριστη μετακίνησή τους στους αστικούς και επαρχιακούς δρόμους, μπορούν να αποκτήσουν αυτό που θα τους βολέψει χωρίς να χρειάζεται να ξεπεράσουν το όριο των 5.000 ευρώ. Οι δύσκολες απαιτήσεις των καιρών ωθούν τις εταιρείες να ανταποκριθούν με οικονομικά και αξιόπιστα μοντέλα, προκειμένου οι αγοραστές να μη χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν μία μοτοσικλέτα που προορίζεται για τη δουλειά τους ή για τις βόλτες τους.

Οι πέντε προτάσεις που σας παρουσιάζουμε τηρούν όλα τα παραπάνω, ενώ την ίδια στιγμή το κάνουν με ιδιαίτερο στιλ, καλές επιδόσεις (πάντα για τα μέτρα της κατηγορίας), ιδιαίτερα χαμηλό κόστος σε όλους τους τομείς (τόσο κτήσης όσο και συντήρησης), ενώ είναι εξίσου κορυφαίες και στην ευελιξία για καθημερινή χρήση.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ