net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

16 μεσαία naked για όλα τα γούστα

Οι γυμνές μοτοσικλέτες μεσαίου κυβισμού ήταν κάποτε από τις δημοφιλέστερες στην Ελλάδα. Η τελευταία εσοδεία από naked παραμένει προκλητικά ελκυστική όπως φαίνεται και από τα 16 μοντέλα που ακολουθούν.

 

Οι γυμνές μοτοσυκλέτες ανέκαθεν είχαν μια ξεχωριστή γοητεία. Μάλλον είναι η ίδια η λιτή φύση τους που μας φέρνει στο μυαλό τη μοτοσικλέτα του παρελθόντος, τότε που τα πάντα ήταν γυμνά.

Παράλληλα, αν δεν ταΐζεις εξειδικευμένες ανάγκες (τουρισμό, εκτός δρόμου οδήγηση κλπ), μια
naked κατασκευή θα προσφέρει όλη την εξυπηρέτηση που μπορεί να χρειαστεί κανείς σήμερα δίχως συμβιβασμούς και με μερικά επιπλέον όπλα στη φαρέτρα.

 
Η απουσία ενός φέρινγκ-σεντονιού λ.χ. επιτρέπει στον δημιουργικό σχεδιαστή να παίξει με όλα τα εξαρτήματα της μοτοσικλέτας που είναι σε κοινή θέα, να μας θυμίσει πως απόλαυση δεν είναι μόνο να οδηγείς την καλή σου, αλλά και να τη χαζεύεις παρκαρισμένη ενόσω πίνεις το καφεδάκι σου.

Ευτυχώς για μας οι κατασκευαστές έχουν αναπτύξει σχεδιαστικά την κατηγορία αυτή σε στρατοσφαιρικά επίπεδα. Δείτε για παράδειγμα πόσο διαφορετικές μοτοσικλέτες μπορεί κανείς να συναντήσει σε αυτήν. Από το «ταπεινό» CB500F ως το «διαστημικό» Brutale 675 χωρά ένας ολόκληρος κόσμος μοντέλων που έχουν τα προσόντα να καλύψουν κάθε απαίτηση και βαλάντιο.

Στο θέμα που ακολουθεί, χωρούν τυπικές προσιτές, καθημερινές μοτοσικλέτες, κανίβαλοι του
stunt riding, παλαί ποτέ θρύλοι των SBK και δόσεις από την κορυφαία αγωνιστική τεχνολογία του σήμερα. 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ