net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με μια ποιοτική σειρά δικύκλων και υποδειγματική υποστήριξη, η SYM βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων το 2014.

Τα δίκυκλα της SYM έχουν κερδίσει το καλό όνομα που τα χαρακτηρίζει, χάρη στην αξιοπιστία τους & στην καλή υποστήριξη της αντιπροσωπείας.

Η SYM κυριάρχησε στην αγορά με την ευρεία γκάμα της που ξεκινά από ιδιαίτερα προσιτά δίκυκλα και φτάνουν ως το υπερπολυτελές Maxsym 600i.

Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της SYM θα βρείτε και αξεσουάρ για εσάς και το δίκυκλό σας.

Εξουσιοδοτημένο service SYM

Με μια ποιοτική σειρά δικύκλων και υποδειγματική υποστήριξη προς τον πελάτη, η SYM, που εκπροσωπείται από την Γκοργκόλης Α.Ε., βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων το 2014 στην ελληνική αγορά.

 
Η SYM είναι μια εταιρεία που παράγει δίκυκλα από το 1961 και στις δεκαετίες αυτές έχει γιγαντωθεί σε έναν παγκόσμιο κολοσσό. Απασχολεί περίπου 2.400 εργαζομένους και η ετήσια παραγωγή της έχει ξεπεράσει το όριο του ενός εκατομμυρίου δικύκλων ετησίως! Εξάγει σε περισσότερες από 30 χώρες, με κύριες αγορές της την Ευρώπη, τις Η.Π.Α. και τη Νοτιοανατολική Ασία. 

Τη γνωρίσαμε στην Ελλάδα πολύ καλά μέσω του δικτύου της εταιρείας Γκοργκόλης Α.Ε. και απολαύσαμε μαζί της τη μετάβαση από μια σειρά αξιόπιστων και οικονομικών σκούτερ μικρού κυβισμού στη σημερινή κυρίαρχη εικόνα της στην ελληνική αγορά, με μοντέλα που φτάνουν ως και το υπερπολυτελές Maxsym 600i.

Κεντρικό σημείο αναφοράς της SYM ήταν πάντοτε η προσιτή και ανταγωνιστική τιμή των προϊόντων της, αλλά και η αξιοπιστία που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο «οικονομικό» και το «φτηνό». Είναι πολύ εύκολο για οποιαδήποτε εταιρεία να κάνει μια-δυο κινήσεις εντυπωσιασμού, όμως καμιά αλήθεια δε μπορεί να μείνει κρυμμένη σε βάθος χρόνου, ειδικά σε μια σχετικά μικρή αγορά όπως αυτή της Ελλάδας. Τα δίκυκλα της SYM έχουν κερδίσει με το σπαθί τους στο πεδίο μάχης που ονομάζεται «καλό όνομα», αφενός με την αξιοπιστία τους, αφετέρου με την καλή υποστήριξη της αντιπροσωπείας. Αυτό το δίπολο εγγυάται τις εξαιρετικές πωλήσεις που σημειώνει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, από την πρωτιά στον τομέα των σκούτερ μέχρι και το θριαμβευτικό 2014 όπου η SYM κατέκτησε την απόλυτη κορυφή της αγοράς.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ