net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Suzuki V-Strom 650 ABS

Yamaha MT-07

Yamaha MT-09 Tracer

BMW R 1200 GS

Πέντε Best seller μοτοσικλέτες

Όσο κι αν η αγορά της μοτοσικλέτας έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα εσχάτως, παραμένει εδώ και αγωνίζεται χάρη στη συνέργεια της ευρωπαϊκής παράδοσης και των νέων ηθών που μας έρχονται από την Aπω Ανατολή.

 

Τα τελευταία χρόνια δεν πρέπει να υπάρχει πιο πολυπαιγμένη ατάκα από τα περί οικονομικής κρίσης, ενόσω η στυγνή αλήθεια των αριθμών αποτυπώνει αμείλικτα αυτήν την πραγματικότητα. Τα δημογραφικά στοιχεία της αγοράς έχουν αλλάξει δραματικά εις βάρος των μεγάλων μοτοσικλετών (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) συγκριτικά με την προηγούμενη δεκαετία. Σε αυτό το κλίμα η ανάγνωση των πωλήσεων κατά το πρώτο δίμηνο της χρονιάς παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ανιχνεύουμε τις προσπάθειες των κατασκευαστών να προσαρμοστούν και μετράμε την αντίδραση του αγοραστικού κοινού σε αυτές.

Μοτοσικλέτες όπως τα απίθανα ΜΤ της Yamaha και τα CB 500 της Honda συνιστούν μια νέα τάξη πραγμάτων στην παγκόσμια παραγωγή, μια φρέσκια λογική που επιχειρεί να συνδυάσει την προσιτή λογική με τις αξίες που παραδοσιακά πρεσβεύουν σε όλα τους τα χρόνια αυτές οι τεράστιες εταιρείες. Ο κόσμος βρίσκει μια διέξοδο που του επιτρέπει να καβαλήσει καινούργιες μοτοσυκλέτες που συχνά βρίσκονται σε τιμές ανταγωνιστικές με τα πιο ακριβά σκούτερ. Δίπλα τους θα συναντήσουμε μοντέλα όπως το υπερ-πετυχημένο V-Strom 650 Suzuki στη δεύτερη γενιά του (προσφάτως με αρκετά χαμηλότερη τιμή από ότι προηγουμένως), αλλά και το θρυλικό BMW R1200GS, μια μοτοσικλέτα που σίγουρα δεν υπακούει σε κανένα οικονομικό δόγμα, αλλά εξακολουθεί να μαγνητίζει την προτίμηση του κοινού και βρίσκει την πελατεία της σε όσους μπορούν να ανταποκριθούν στην τιμή της. Η παράδοση συμπληρώνει το Top 5 δίπλα στο φρέσκο πρόσωπο του ανταγωνισμού.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ