net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Από το 2011 η SYM βρίσκεται στην πρώτη θέση των scooters και από το 2014 στην απόλυτη πρωτιά της ελληνικής αγοράς.

Το Symphony ST200i είναι το πολυαναμενόμενο νέο μοντέλο της SYM για το 2015.

Γνωρίστε τη SYM

Πέρυσι η SYM γιόρτασε τα 60 της χρόνια, συνεχίζοντας μια πορεία που την έχει φέρει σε κυρίαρχη θέση στην παγκόσμια παραγωγή δικύκλων και για μια ακόμη χρονιά κοιτά την ελληνική αγορά από την κορυφή.

 
Το έτος 1954 ιδρύθηκε η Sanyang Electric Machinery Plant στην Taipei, πρωτεύουσα της Ταϊβάν. Πρώτη της ενασχόληση ήταν η κατασκευή δυναμοηλεκτρικών φώτων για ποδήλατα. Η επιτυχία ήρθε άμεσα και πέντε χρόνια αργότερα θα εξελισσόταν στη Sanyang Electric Machinery Co. Ltd.
Η είσοδός της στον κόσμο της μοτοσικλέτας ξεκίνησε το 1962, κλείνοντας μια συμφωνία με τη Honda, η οποία το 1967 επεκτάθηκε και στα αυτοκίνητα. Αναπτύσσοντας ραγδαία τις νέες της δραστηριότητες, η Sanyang Motors (SYM) ήδη από τη δεκαετία του ’80 έχει αρχίσει να εξάγει μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα που η ίδια κατασκευάζει, αλλά και εξαρτήματα κινητήρων στη Honda. Ακολουθεί μια ακόμη δεκαετία ανάπτυξης με νέες στρατηγικές συνεργασίες σε ασιατικές χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ.

Το 2002 η SYM διακόπτει τη συνεργασία της με τη Honda και ξεκινά μια νέα σχέση με τη Hyundai. Πλέον τα δίκυκλα σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά από τη SYM, ενώ αναλαμβάνει και την κατασκευή αυτοκινήτων και φορτηγών για λογαριασμό της Hyundai. Το 2006 παρουσιάζει το νέο της έμβλημα με το κινούμενο βέλος, το σήμα που όλοι αναγνωρίζουμε σήμερα σε όλα τα δίκυκλα της SYM.

Η εμπειρία της πλέον της επιτρέπει να παράγει κορυφαίας ποιότητας scooter και τα βραβεία έρχονται ασταμάτητα ακόμη και από απαιτητικές αγορές όπως της Γερμανίας. Το 2011 η SYM για πρώτη φορά κατακτά την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά των scooters. Το 2014, στα 60ά γενέθλιά της, έρχεται μια ακόμη σημαντική συνεργασία με την ΚΙΑ για την κατασκευή αυτοκινήτων της στην Ταϊβάν, ενώ η παραγωγή των δικύκλων της ήδη περιλαμβάνει και μοτοσικλέτες. Την ίδια χρονιά η SYM αναδεικνύεται σε πρώτη στις πωλήσεις δικύκλων της ελληνικής αγοράς, μια επιτυχία που φέτος συνεχίζεται με περεταίρω διεύρυνση του μεριδίου αγορά της.

Ας δούμε στη συνέχεια ποια είναι τα μοντέλα της SYM με τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στην ελληνική αγορά.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ