net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

KYMCO Agility

Honda PCX

SYM Symphony SR

Daytona Sprinter

Τα Best Seller στα 125 κ.εκ.

Τα 125 κ.εκ. έχουν σημασία λόγω και των αντίστοιχων διπλωμάτων. Είναι μια πύλη εισόδου στους δύο τροχούς και συνδέεται με την πρώτη δίτροχη αγαπημένη για πολύ κόσμο. Και, ως γνωστόν, ο πρώτος έρωτας είναι αξέχαστος.

 
Πέραν των διπλωμάτων, πάντως, τα 125 κ.εκ. (και τα αντίστοιχα μοντέλα των 150 κ.εκ.) συνιστούν μια ιδανική επιλογή για την πόλη. Εξαιρετικά οικονομικά σε κατανάλωση και συντήρηση, προσφέρουν πολλές επιλογές για προσιτές αγορές χωρίς μεγάλες τιμές και περιττές πολυτέλειες. Παράλληλα έχουν τη δύναμη που χρειάζεται για να καλύψουν τις ανάγκες μετακίνησης μέσα στην πόλη, προσφέροντας αξιοπρεπείς επιταχύνσεις και τελικές ταχύτητες που συνήθως φτάνουν ως τα 110 χ.α.ώ.

Συνδυάστε τώρα αυτές τις επιδόσεις με όλα τα βασικά που περιμένει κανείς να καλύπτει η πρακτική πλευρά του δικύκλου του και θα καταλάβει γιατί το Top 10 της ελληνικής αγοράς στα κυβικά αυτά αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από scooter και παπιά. 

Προσιτές τιμές, επαρκή τεχνικά χαρακτηριστικά και οικονομική συμβίωση είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας και, όπως θα δούμε στη συνέχεια, αυτό ικανοποιείται σε μέγιστο βαθμό από όλα τα δίκυκλα που ακολουθούν. Ρίχνουμε μια διερευνητική ματιά στα απόλυτα best seller των 125-150 κυβικών για το πρώτο πεντάμηνο του 2015.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ