net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ίσως δούμε το νέο GSX-R ως concept στην EICMA, ίσως και όχι. Τουλάχιστον μπορούμε να το χαζεύουμε,ως υποθετικό σχέδιο, στο εξώφυλλο του Young Μachine.

Νέο GSX-R 1000; Ίσως όχι.

Αν και οι φήμες για νέο superbike από την ιαπωνική εταιρία οργιάζουν για τα καλά τον τελευταίο καιρό δεν αποκλείεται να περιμένουμε άλλον ένα χρόνο μέχρι να το δούμε στους δρόμους, σύμφωνα και με επίσημα χείλη.

 
Με highlight την επάνοδο της Suzuki στο MotoGP φέτος, όλα έδειχναν ότι θα βλέπαμε και ένα νέο superbike από τους Ιάπωνες το οποίο θα έπαιρνε μέρος του χρόνου στο αντίστοιχο παγκόσμιο πρωτάθλημα, χαροποιώντας όλους τους φίλους της Suzuki.

Από ό,τι καταλαβαίνουμε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε άλλον ένα χρόνο για την εμφάνιση του αντικαταστάτη του GSX-R 1000, μια επίσημη πληροφορία που έρχεται έμμεσα από τη Suzuki Αμερικής. Και τι λέει αυτή η πληροφορία; Πολύ απλά επιβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρχουν αλλαγές στην γκάμα για την επόμενη χρονιά και όλα τα μοντέλα –μεταξύ τους και το GSX-R1000- που υπάρχουν φέτος, θα κάνουν την εμφάνισή τους ως έχουν και του χρόνου.

Με λίγα λόγια αναβολή για έναν ακόμη χρόνο για το νέο superbike των Ιαπώνων αν και η πιθανότητα να το δούμε ως concept στην ερχόμενη EICMA είναι αρκετά μεγάλη. Όπως και να έχει, κάτι είναι και αυτό.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ