net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Βενιαμίν της οικογένειας των Scrambler! Τι μπορεί να προσφέρει;

Ο Βενιαμίν της οικογένειας των Scrambler! Τι μπορεί να προσφέρει;

Ducati Sixty2: Ένα scrambler τσέπης

Είναι σβέλτο, όμορφο,  κατάγεται από τον οίκο ευγενών του Borgo Panigale και αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση που μπορεί να καλύψει commuting ανάγκες ή να αποτελέσει μια entry level πρόταση για νεοεισερχόμενους στον κόσμο των δύο τροχών.  

 
Τιμή: 7.900 ευρώ   
Χρώματα: Πορτοκαλί, μαύρο, γαλάζιο
+: Μοναδική εμφάνιση, fun χαρακτήρας, κατανάλωση 
 -: Τιμή  

Με τα Scrambler των 803 κ.εκ. να αποτελούν τα απόλυτα best seller στην ιστορία της Ducati, δεν προκάλεσε έκπληξη το ότι η ιταλική εταιρεία θέλησε ένα επεκτείνει την γκάμα και σε άλλους κυβισμούς. Το πρώτο μοντέλο αυτή της στρατηγικής, είναι το Sixty2 των 400 κ.εκ., ένα μοντέλο που διατηρεί αναλλοίωτη την αισθητική και την φόρμα της σειράς, με κάποιες αλλαγές στα σημεία. Έμπνευση για την δημιουργία του Sixty2, σύμφωνα με την Ducati, αντλήθηκε από την κουλτούρα του surf, του skate και γενικότερα της Pop αισθητικής, οπότε δεν χρειάζεται πολύ ανάλυση για να αναληφθεί κανείς σε ποιο target group απευθύνεται. Στην δική μας πραγματικότητα, που δεν περιλαμβάνει κατοχή σανίδας (με ρόδες ή χωρίς) και ακμής στο πρόσωπο, το Sixty2 ίσως είναι ικανό για άλλο ρόλο και αυτό ακριβώς θα διαπιστώσουμε στις σελίδες που ακολουθούν. 

 
  • Costas

    Μου άρεσε το μηχανάκι αλλά όταν είδα την τιμή .... πήρα δρόμο......ή λογική με έκανε να πάρω το Suzuki sv650...με 6390€.....που δεν συγκρίνετε με τίποτα με το ψωφιο αλλά όμορφο DUCATI!!!

      5
  • kostas

    Παρακαλω ενα συγκριτικο τεστ με το ktm 390 duke των.. 4800 ευρω για να γελασει ο καθε πικραμενος.

      16

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ