net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μερικά On-Off έχουν στο αίμα τους το χώμα, αν και τα περισσότερα έχουν με τον καιρό μετακινηθεί περισσότερο προς την άσφαλτο.

Η αναβίωση του θρυλικού Tenere κρίνεται ως απολύτως επιτυχημένη.

Αφιέρωμα: Χώμα (on-off)

Η εξερεύνηση του δάσους, καβάλα σε μια μοτοσικλέτα, η σε ένα ATV, και η περιπετειώδης αναζήτηση, είναι στοιχεία που κάνουν την οδήγηση εκτός δρόμου, μοναδική.

 
Είτε είναι Καλοκαίρι, κι εσύ θέλεις να φτάσεις σε εκείνη τη μοναχική παραλία, για να κάνεις μπάνιο μόνος σου, είτε είναι Χειμώνας, κι αναρωτιέσαι πόσο ψηλά μπορείς να σκαρφαλώσεις σε εκείνες τις φαινομενικά απροσπέλαστες βουνοκορφές. Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, όταν αποφασίζεις να ανακαλύψεις πόσο γρήγορα μπορείς να οδηγήσεις στο χώμα, πόσο ακόμα μπορείς να βελτιώσεις τις ικανότητες σου στο απαιτητικό στρίψιμο σε σαθρά εδάφη, και πόση ώρα μπορείς να οδηγείς «διπλωμένος» απολαμβάνοντας τις χαρές της πλαγιολίσθησης. Εδώ, οι ταχύτητες είναι μικρότερες από την άσφαλτο, με την τεχνική να παίζει κυρίαρχο ρόλο, οι κίνδυνοι από διερχόμενα οχήματα ανύπαρκτοι, και η οδηγική νιρβάνα σχεδόν εξασφαλισμένη.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα της κατηγορίας, οι μοτοσικλέτες On-Off διαθέτουν διπλή προσωπικότητα, και έχουν αφήσει το στίγμα τους στην Ελλάδα, λόγω του κακοτράχαλου οδικού δικτύου, αλλά και του εκτενούς δικτύου από χωματόδρομους. Εδώ έχουν διαπρέψει, και συνεχίζουν να διαπρέπουν, προσπαθώντας να φέρουν εις πέρας πολλαπλές αποστολές, από την καθημερινή μεταφορά του αναβάτη στα αστικά κέντρα, έως εκδρομές, αλλά και ταξίδια, σε άσφαλτο και χώμα. Με τα χρόνια, και με την ασφαλτόστρωση όλο και περισσότερων χιλιομέτρων του οδικού δικτύου παγκοσμίως, οι περισσότεροι εκπρόσωποι της κατηγορίας έχουν μεταμορφωθεί σε ψηλές street μοτοσικλέτες, αφήνοντας το χώμα κατά μέρος. Παρ’ όλα αυτά, θα σας μεταφέρουν άνετα σε μέρη, όπου τα street θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά, και συνεχίζουν να αποτελούν άριστα εργαλεία για ορεινές διαδρομές αλλά και για τα νησιά. Ταυτόχρονα, θα σας βγάλουν χωρίς απρόοπτα νικητές στις καθημερινές μάχες με τις λακκούβες των δρόμων.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ