net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H εκδήλωση που η Ducati ονομάζει Wroom έγινε μεταξύ 8-15 Ιανουαρίου.

Για τον τραυματία Nicky Hayden, ο πρώτος στόχος είναι να καταφέρει να αναρρώσει πλήρως πριν τις πρώτες επίσημες δοκιμές στη Μαλαισία.

Οι Valentino Rossi και Nicky Hayden συναντήθηκαν με τους πιλότους της Scuderia Ferrari, Fernando Alonso και Felipe Massa.

Ducati Wrooom 2012

Μετά από το έντονο καλωσόρισμα από τους θαυμαστές και το χιόνι, οι δύο αναβάτες της Ducati, Rossi και Hayden, παραβρέθηκαν στη γνωστή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Madonna di Campiglio.

 
Οι Valentino Rossi και Nicky Hayden συναντήθηκαν με τους πιλότους της Scuderia Ferrari, Fernando Alonso και Felipe Massa, ενώ την επόμενη ημέρα μοιράστηκαν τις απόψεις τους σχετικά με την επιστροφή των μοτοσικλετών 1000 κ. εκ. και τις προσδοκίες τους για το 2012. Για τον τραυματία Nicky Hayden, ο πρώτος στόχος είναι να καταφέρει να αναρρώσει πλήρως πριν τις πρώτες επίσημες δοκιμές στη Μαλαισία δηλώνοντας επίσης: «Αυτή θα είναι μια μεγάλη χρονιά για εμένα. Έχουμε νέους κανονισμούς και νέες μοτοσικλέτες και πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω πως μπορούμε να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε.» Ο Rossi ήταν εμφανώς πιο συγκρατημένος με τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Η μοτοσικλέτα θα είναι πολύ πιο διαφορετική από την GP11, οπότε θα είναι αδύνατο να είμαι ανταγωνιστικός από τις πρώτες κιόλας δοκιμές. Θα δουλέψουμε στο να συλλέξουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα.» Παρ’ όλα αυτά, ο Ιταλός κρατάει τη δέσμευσή του με τη Ducati λέγοντας πως θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα για τουλάχιστον δύο επιπλέον χρόνια, ενώ συμπλήρωσε πως θα ήθελε να τη βοηθήσει να καταφέρει κάτι.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ