net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο θέμα που ακολουθεί παίζουμε με κάποια από τα rock και μοτοσικλετιστικά κλισέ και σας προτείνουμε 17 μοντέλα για κάθε οπαδό της rock μουσικής.

Quadro 350D

KTM Duke 125

Harley-Davidson Sportster 1200 Seventy Two

Triumph Rocket III

BMW K 1600 GT

Γιατί η μοτοσικλέτα είναι rock!

Όπως και το rock, η μοτοσικλέτα είναι τρόπος ζωής. Θα σου δώσει ελευθερία και απόλυτο έλεγχο, και θα σου επιτρέψει να ξεφύγεις και να ζήσεις στο δικό σου ρυθμό. Στο κάτω-κάτω, αυτό δεν κάνει και το rock;

 

Δε μας αρέσει να παίζουμε με κλισέ, αλλά στο θέμα που ακολουθεί θα παίξουμε με αρκετά από αυτά. Σκεφτείτε, λοιπόν, το εξής: πόσο rock είναι ένας τύπος μέσα στο αυτοκίνητό του, ακινητοποιημένος στην κίνηση και με ψύξη από το air-condition; ΟΚ, μπορεί να ακούει rock στο ραδιόφωνο και να βρίζει επιδεικτικά την τύχη του και τους υπόλοιπους οδηγούς, επειδή είναι εδώ και μισή ώρα στο ίδιο σημείο, αλλά και πάλι αυτό δεν αρκεί για αυθεντικό rock lifestyle.

Από την άλλη, πάνω σε μια μοτοσικλέτα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι κανόνες του μποτιλιαρίσματος δεν ισχύουν, η ελευθερία είναι μεγαλύτερη (όπως κι αν προτιμήσετε να τη δείτε – από τον αέρα που σε χτυπά, μέχρι την άνεση με την οποία θα φτάσεις στον προορισμό σου) και η μουσική στα αυτιά σου μπορεί να ποικίλλει από τον μπάσο ήχο της εξάτμισης ενός custom μέχρι το αφηνιασμένο ουρλιαχτό ενός τετρακύλινδρου μοτέρ, ένα βήμα πριν από τα κόκκινα.

Φυσικά, υπάρχουν οι λόγοι της πρακτικότητας. Με ένα δίκυκλο θα φτάσεις πιο γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου, θα πληρώσεις λιγότερα και θα παραμείνεις πιο ήρεμος. Ωστόσο, αυτοί συμπληρώνονται κι από ψυχολογικούς παράγοντες. Πάνω στη μοτοσικλέτα εσύ είσαι ο κύριος του δρόμου. Δεν οδηγείς ένα κτήνος δύο και τόνων που θα σε κάνει ό,τι θέλει, αλλά μια ελαφρύτερη κατασκευή που σου παραχωρεί απόλυτο έλεγχο πάνω της. Επιπλέον, δε μένεις απομονωμένος από τον έξω κόσμο, αλλά παραμένεις μέρος του, ακόμη κι αν μένεις εκτεθειμένος στα τερτίπια του καιρού. Αλλά από πότε το rock συνδέθηκε με το βόλεμα;

Στο θέμα που ακολουθεί παίζουμε με κάποια από τα rock και μοτοσικλετιστικά κλισέ και σας προτείνουμε 17 μοντέλα για κάθε οπαδό της rock μουσικής, όποιο είδος της κι αν προτιμά. Με λίγα λόγια, είτε ακούτε heavy metal, είτε alternative, είτε punk, είτε classic rock, παρακάτω θα βρείτε το μοντέλο (μοτοσικλέτα, παπί ή scooter) που καλύπτει περισσότερο τις… μουσικές σας προτιμήσεις. 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ