net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο κομψο X10 της Piaggio είναι το νέο GT scooter της ιταλικής φίρμας και κοστίζει 5.050 ευρώ.

SYM Maxsym 400 από 4.895 ευρώ.

Τα φθηνότερα scooter ανά κατηγορία

Ακόμη και αν το budget που έχετε θέσει για αγορά νέου δικύκλου είναι αρκετά σφιχτό, στην αγορά υπάρχουν πολλές λύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

 
Πριν προχωρήσουμε στην παρουσίαση των μοντέλων, να πούμε δύο λόγια για το πως καταλήξαμε στην επιλογή τους. Η τιμή ήταν, φυσικά, ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες. Ωστόσο, λάβαμε υπόψη και άλλα κριτήρια που τα θεωρήσαμε εξίσου σημαντικά. Αυτά είναι το κύρος του εκάστοτε αντιπροσώπου, η ύπαρξη ή όχι δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων και η σιγουριά και η εμπιστοσύνη που εμπνέει ο κάθε κατασκευαστής. Σίγουρα, εάν κοιτάξετε στους πίνακες του Moto Τρίτη, θα βρείτε και κάποια μοντέλα με ακόμη χαμηλότερες τιμές. Ωστόσο, χαμηλότερη τιμή δε σημαίνει αυτόματα και φθηνότερη πρόταση. Φθηνότερη πρόταση θεωρούμε ότι, είναι εκείνη που δεν θα κοστίσει πολλά κατά την απόκτησή της, δεν θα κοστίσει όμως, πολλά ούτε κατά τη χρήση, αλλά ούτε και στη συντήρηση της. Και όταν μιλάμε για κόστος, δεν εννοούμε μόνο τα χρήματα που χρειάζεται να καταβάλλει κανείς. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, να αγοράσετε ένα από τα εκατοντάδες μοντέλα κινέζικης προέλευσης και αγνώστων λοιπών στοιχείων, που έχουν κατακλύσει την ελληνική αγορά. Όλα καλά και ως εδώ. Τι θα γίνει όμως, στην περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα; Που θα απευθυνθείτε για την εύρεση ενός ανταλλακτικού; Εφόσον αυτό βρεθεί, πόσο καιρό θα χρειαστεί για την παραγγελία και την τοποθέτησή του και με τι κόστος- σε έξοδα αποστολής, χαμένο χρόνο, ψυχική ηρεμία; 
Οι προτάσεις που ακολουθούν, λοιπόν, αντιστοιχούν στις 10 φθηνότερες από κάθε κατηγορία scooter, έτσι όπως τις έχουμε ορίσει εδώ στο Moto Τρίτη. Όπως, θα δείτε και εσείς μπορείτε τελικά να βρείτε ένα μοντέλο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας, ακόμη και αν δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε πολλά χρήματα για την αγορά του. Ειδικά στις δύο πρώτες κατηγορίες, μέχρι 1.200 ευρώ είναι αρκετά για να αποκτήσετε ένα scooter που θα σας εξυπηρετήσει στις καθημερινές σας ανάγκες, ενώ ακόμη και αν επιλέξετε ένα μοντέλο άνω των 300 κ.εκ., το budget μπορεί να περιοριστεί αρκετά χαμηλότερα από τα 6.000 ευρώ. Πάμε λοιπόν να δούμε αυτές τις προτάσεις, λίγο πιο αναλυτικά.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ