• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

 i-Laps: Μάθε τις επιδόσεις σου!

Το νεό σύστημα τηλεμετρίας, i-Laps, μπορεί να ανιχνεύσει πληροφορίες κατά τη διάρκεια οδήγησης σε πίστα χωρίς ακριβά προγράμματα απόκτησης δεδομένων.

 
Πρόκειται για ένα πραγματικό σύστημα συγκέντρωσης και ανταλλαγής δεδομένων στην παλάμη σας.  Σε όλα τα αθλήματα, η βελτίωση στην απόδοση επιτυγχάνεται από την ανάλυση των λαθών, ιδίως στο μηχανοκίνητο αθλητισμό -όπου τα πάντα κρίνονται στο δευτερόλεπτο- με μια σειρά από μεταβλητές που συχνά δεν έχουν άμεση σχέση με τον οδηγό. Τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες, που ασχολούνται με τις track days, είναι συχνά απαραίτητο να έχουν ένα εύκολο και διαισθητικό σύστημα παρακολούθησης στο χέρι. Η ανάκτηση δεδομένων και η ανάλυση τους θα βοηθούν στην αναζήτηση του καλύτερου set-up του οχήματός σας.

Το i-Laps λειτουργεί μέσω GPS σε συχνότητα 50 Hz και είναι ικανό να εξασφαλίσει ένα χαμηλότερο ανά μέτρο περιθώριο σφάλματος (σε σύγκριση με 20 μέτρα του παραδοσιακού GPS). Επιπλέον, αξιοποιώντας τους αισθητήρες του τηλεφώνου, παρέχει τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κύλιση και την εκτροπή με ανοχή 0.06 μοίρες. Το λογισμικό του i-Laps δεν απαιτεί κανένα πρόσθετο σύστημα και τα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί, μεταδίδονται απευθείας μέσω οποιαδήποτε συσκευής που είναι συνδεδεμένη στο Internet.

Μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε τη δική σας βάση δεδομένων της i-Laps, συγκρίνοντας το δικό σας χρόνο με αυτόν των φίλων σας ή απλά θα σας δώσει συμβουλές για το πώς θα βελτιώσετε την απόδοσή σας. Τέλος, ολόκληρη η μετάδοση δεδομένων μέσω του ασύρματου δικτύου  πρόκειται να προστατευθεί. Το σύστημα i-Laps είναι διαθέσιμο για την Apple και Android και μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε οποιαδήποτε συνθήκη  χάρη στην επιφάνεια του, «drag & drop».

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ