• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σοβαρές οι επιπτώσεις του κακού οδηγικού δικτύου στην Αγγλία.

1 στους 7 αναβάτες ζημιώνεται σοβαρά από τις λακούβες

 

Το πρόβλημα ήταν χρόνια τώρα γνωστό, τώρα πλέον μετρήθηκε κιόλας. Διαβάστε περισσότερα στοιχεία και από που προέρχονται.

Είναι γνωστό ότι οι λακούβες και οι οδικές κακοτεχνίες είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα στους δρόμους μας, ωστόσο δεν απασχολούν μόνο την Ελλάδα, προφανώς. Τεράστιο πρόβλημα έχει και η Αγγλία, στην οποία μάλιστα έγινε έρευνα σχετικά με την πραγματική έκταση, του κινδύνου από τις οδικές ανωμαλίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Nicholas Farley, μέλος της ομάδας προχωρημένων μοτοσυκλετιστών του Kent της Αγγλίας, έκανε έρευνα μέσα στο μεγάλο γκρουπ και διαπίστωσε ότι ένας στους 7 αναβάτες, έχει τραυματιστεί ή έχει πάθει μεγάλη ζημιά στην μοτοσυκλέτα του από λακούβα. Ο Farley τόνισε στην έκθεσή του αυτή, ότι οι οδηγικές κακοτεχνίες «είναι απλά ενοχλητικές για οδηγούς αυτοκινήτων και ίσως μη αντιληπτές από οδηγούς φορτηγών, αλλά μπορεί να είναι επικίνδυνες για έναν μοτοσυκλετιστή».

Γενικότερα, η Μεγάλη Βρετανία έχει τεράστιο πρόβλημα με τις λακούβες στους δρόμους της, παρά το γεγονός ότι περίπου 13 εκατομμύρια λίρες έχουν προϋπολογιστεί να δαπανηθούν στην συντήρηση των δρόμων.

Ο Farley έφερε το θέμα προς συζήτηση στις τοπικές αρχές, οι οποίες αν και έδειξαν κατανόηση, έκαναν για άλλη μια φορά λόγο για υποχρεωτικές περικοπές σε όλους τους τομείς των δημοσίων δαπανών. Μάλιστα…
 

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ