100% βελτίωση με 20% έκπτωση

Δες τώρα πώς θα βελτιώσεις τις επιδόσεις της μοτοσυκλέτας σου με επώνυμα προϊόντα χωρίς να πληρώσεις μια περιουσία.

Μια μοναδική προσφορά σε περιμένει στα Papastavrou Shops προκειμένου να βελτιώσεις τη μοτοσυκλέτα σου και να ανακαλύψεις τις πραγματικές δυνατότητές της. Απόκτησε σήμερα σετ που περιλαμβάνει εξάτμιση Arrow, φίλτρο αέρα Κ&Ν, BMC ή DNA  και κιτ διαχείρισης καυσίμου με 20% έκπτωση. Επίσης, για ακόμα πιο ολοκληρωμένη βελτίωση, στα Papastavrou Shops θα βρείτε σταμπιλιζατέρ τιμονιού της Ιταλικής Arrow με τις τιμές να ξεκινούν από τα 247 ευρώ, καθώς και πλήρως ρυθμιζόμενα αλουμινένια μαρσπιέ της ίδιας εταιρείας από 249 ευρώ.



Η βελτίωση είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, αφού προϋποθέτει επέμβαση στα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη της μοτοσυκλέτας. Με τεχνογνωσία που πηγάζει από την πολύχρονη εμπλοκή στους αγώνες, το προσωπικό των Papastavrou Shops μπορεί να προτείνει τα ιδανικά προϊόντα βελτίωσης για τη μοτοσυκλέτα σου παρέχοντας εγγύηση για την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία τους.

Μια επίσκεψη στο κατάστημα επί της οδού Καλλιρρόης είναι αρκετή προκειμένου να δείς από κοντά μια μεγάλη γκάμα από άμεσα διαθέσιμα ειδή βελτίωσης που φέρουν την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών του χώρου. Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί είναι στη διάθεσή σου προκειμένου να λύσουν κάθε απορία σου και να δώσουν τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιρρόης 30, Αθήνα
Τηλ.: 2109249350
Φαξ: 2109249351
Email: info@papastavroushops.gr
www.papastavroushops.gr