Τα 12 διαφορετικά χρώματα, των αγωνιστικών Panigale V4 που ετοιμάστηκαν για τον Race of the Champions

12 Ducati Panigale V4 σε δημοπρασία!

Με την οργάνωση της ίδιας της Ducati, μία από τις πιο εντυπωσιακές δημοπρασίες ever θα γίνει το Σάββατο! Δείτε περισσότερα…

Όπως γνωρίζαμε ήδη εδώ και καιρό, στην World Ducati Week οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν 12 αναβάτες αγώνων που συνεργάζονται ή έχουν συνεργαστεί με την Ducati, σε έναν ιδιαίτερης σημασίας αγώνα. Ακόμη πιο συναρπαστικό θα είναι αυτό που θα γίνει μετά τον αγώνα, όμως!

Συγκεκριμένα, οι 12 μοτοσυκλέτες του γεγονότος, οι οποίες είναι μοναδικά κομμάτια, θα τεθούν σε δημοπρασία στο eBay! Στην δημοπρασία αυτή θα μπορεί να συμμετέχει ο καθένας, ενώ η διάρκειά της θα είναι μόλις μία εβδομάδα: θα ξεκινήσει στις 18.00 το απόγευμα, το Σάββατο 21 Ιουλίου και θα κλείσει την ίδια ώρα, το επόμενο Σάββατο, 27 Ιουλίου.

Κάθε μία από τις μοτοσυκλέτες θα είναι βαμμένη στο αποκλειστικό χρώμα της αγωνιστικής του κάθε αναβάτη. Οι 12 αναβάτες που θα συμμετέχουν θα είναι οι Dovizioso, Lorenzo, Davies, Melandri, Pirro, Fores, Petrucci, Miller, Abraham, Rinaldi, Rabat και Bayliss. Τα μοντέλα θα φέρουν ειδική πλάκα με  το όνομα και τον αριθμό του κάθε αγωνιζόμενου, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα, ο κάθε αγωνιζόμενος θα υπογράψει την μοτοσυκλέτα με ανεξίτηλο μελάνι. Στην δημοπρασία, η κάθε Panigale θα συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας με την υπογραφή του Claudio Domenicali και θα είναι εξοπλισμένη με μια σειρά special αξεσουάρ. Φυσικά, οι μοτοσυκλέτες θα είναι πλήρως νόμιμες για χρήση στο δρόμο.

Αν λοιπόν είστε έτοιμος να αποκτήσετε ένα από τα ωραιότερα δώρα που έχουμε δει ποτέ να γίνονται, οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή και πάρτε μέρος στην δημοπρασία!