• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

27η Πανελλήνια συνάντηση Enduro, Κοζάνη

Ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης (ΟΔΙΚΟ) διοργανώνει την 27η Πανελλήνια συνάντηση Enduro στο άλσος Βελβεντού Κοζάνης από 7 έως 10 Σεπτεµβρίου 2017. Ακολουθεί δελτίο τύπου…

 
Ετοιμάστε της μηχανές σας, Enduro, ΜΧ, On-Off, γιατί έχουμε πολλά να σας δείξουμε. Χωμάτινα και ασφάλτινα εκδρομικά, μονοπάτια, light και hard διαδρομές είναι τα ελάχιστα, που περιλαμβάνει το πρόγραμμά μας.
 
Ο χώρος, που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση, θα είναι στο άλσος Βελβενδού Κοζάνης. Αποτελεί κορυφαίο γεγονός στον µηχανοκίνητο αθλητισµό κι αναµένεται να προσελκύσει αθλητές (περισσότερους από 300) απ` όλη την Ελλάδα, αλλά και εκατοντάδες θεατές από την περιοχή. Το πρόγραμμα εκτός από «εντουροδιαδρομές», στα βουνά της ευρύτερης περιοχής του Βελβεντού, θα περιλαμβάνει συναυλίες με γνωστά συγκροτήματα, καθώς κι άλλες ενδιαφέρουσες δράσεις.
 
Στο άλσος θα λειτουργεί ταβέρνα με λογικές τιμές για την σίτιση σας, καθώς και cafe-bar για τους καφέδες και τα ποτά σας, ενώ για την ημερήσια μουσική διασκέδαση θα γίνουν συναυλίες: τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ την Παρασκευή και το Σάββατο τους GROOVY VIBES και τους COZA MOSTRA. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλος χώρο αναψυχής και  camping μέσα στη φύση με αρκετά δέντρα για την σκίαση του κατασκηνωτή.
 
Το Σάββατο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η χωμάτινη βόλτα στα Πιέρια Όροι και για αυτούς που δεν θα μπορέσουν να βρίσκονται στον χώρο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ το Σάββατο το πρωί ή ακόμα και αυτοί που θα ήθελαν να την ξανακάνουν την διαδρομή, θα επαναληφθεί την Κυριακή το πρωί.
 
Όσο για τους ασφάλτινους, που θέλουν να γνωρίσουν τα μέρη μας η εκδρομή θα γίνει το Σάββατο, περίπου 300 χλμ θα είναι η βόλτα στις γύρω περιοχές μας. Για τις ώρες εκκίνησης για το ENDURO και για το εκδρομικό STREET θα ενημερωθείτε εντός του camping, όπως για τις διαδρομές που θα ακολουθήσετε και για όποια άλλη πληροφορία.
 
Οι οπαδοί του MOTOGP θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα δοκιμαστικά, τις κατατακτήριες και τους αγώνες MOTO3, MOTO2 και MOTOGP του MISANO στην Italia εντός του χώρου όπου θα υπάρχει η κάλυψη του αγώνα.
 
Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία του χώρου, από τα μονοπάτια από την ασφάλτινη βόλτα και από τις συναυλίες θα ανεβαίνουν στην σελίδα του συλλόγου στο facebook:
https://www.facebook.com/groups/51760806828/?ref=bookmarks
 
Οι τιμές εισόδου για την 27ή Πανελλήνια Συγκέντρωση Enduro και για τις 4 μέρες θα είναι ίδιες και είναι οι εξής:
  • Οδηγός με κάρτα ΜΟΤΟΕ και ενεργό μέλος του ΟΔΙΚΟ για το 2017: 25,00 ευρώ
  • Οδηγός χωρίς κάρτα: 30,00 ευρώ
  • Συνοδηγός: 15,00 ευρώ
  • Επισκέπτης Παρασκευής (δεν περιλαμβάνει σακούλα με αναμνηστικά):  7,00 ευρώ
  • Επισκέπτης Σαββάτου (δεν περιλαμβάνει σακούλα με αναμνηστικά):  10,00 ευρώ
  •  
Στην είσοδο θα δίνεται και η σακούλα με τα καθιερωμένα αναμνηστικά (μπλούζα, κονκάρδα, έντυπο υλικό κτλ.)

 

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

AGVpro Airmig
AGVpro Airmig
Καλοκαιρινό διάτρητο jacket μοτοσικλέτας από την AGVpro. Ιδα...
Κράνος AGV K1 Edge
Κράνος AGV K1 Edge
Κράνος της AGV, το γνωστό Κ1 Edge, είναι διαθέσιμο σε 2 High...
KYMCO Like II 125
KYMCO Like II 125
Δεν γίνεται να μην κάνεις λογοπαίγνιο με το όνομα του Like τ...

περισσότερα »