net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η HONDA RC213V-S

Η DUCATI DESMOSEDICI RR

Η APRILIA RSV4 FW-GP

Η YAMAHA VMAX

4 ονειρικές μοτοσυκλέτες V4

4 ιστορικές μοτοσυκλέτες που ανήκουν στo Top 10 των ονειρικών μοντέλων με V4 κινητήρα , που όλοι μας θα θέλαμε να έχουμε.

 
1. HONDA RC213V-S

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα κάνει πραγματικά το παλιό Desmosecidi RR να φαίνεται φθηνό. Τ RC213V-S κοστίζει περίπου 155.000 ευρώ και δεν είναι τόσο δυνατό όσο η Ducati. Αποδίδει 159 ίππους, εκτός κι αν την ενισχύσετε με ένα επιπλέον κιτ, που μπορεί να εκτοξεύσει την ισχύ στους 215 ίππους. Για πολλούς, το μοντέλο αυτό αποτελεί «όνειρο θερινής νυκτός» γι` αυτό και είναι τόσο δημοφιλές. Φημολογείται ότι μια Honda V4 superbike θα γίνει πραγματικότητα και θα βγει μαζικά στην παραγωγή.

2. DUCATI DESMOSEDICI RR

Το μοντέλο Desmosedici RR φάνηκε απίστευτα ακριβό το 2008, με το κόστος αγοράς να κυμαίνεται περίπου 45.500 ευρώ. Μετά την εμφάνιση κι άλλων μοτοσυκλετών με εξίσου υψηλές τιμές, η τιμή αυτής της DUCATI φαίνεται τώρα λογική. Υπάρχουν μόνο 1500 κομμάτια και λίγα από αυτά είναι προς πώληση. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα υπάρχει μια πληθώρα επιλογών, αλλά δυστυχώς δεν έχουν την αίσθηση της DESMOSEDICI RR.

3. APRILIA RSV4 FW-GP

Η APRILIA RSV4 είναι μια από τις υποτιμημένες superbike μοτοσυκλέτες σήμερα. Με τόσους τίτλους WSB, που έχει αποκτήσει, αξίζει πολύ μεγαλύτερη αναγνώριση από το κοινό. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι η κανονική έκδοση, αλλά το FW-GP που αποδίδει περισσότερο από 250 ίππους. Η χρήση πνευματικών βαλβίδων συγκαταλέγεται στις καινοτομίες των μοντέλων.

4. YAMAHA VMAX

Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το YAMAHA VMAX. Πρόκειται για τη δεύτερη γενιά των VMAX, χωρητικότητας 1700 κ.εκ. Θεωρείται μια υπέρβαρη, υπερτιμημένη και υπερφορτωμένη μοτοσυκλέτα. Η παραγωγή τελειώνει φέτος κι έχει αρχίσει επισκιάζεται από υπερσύγχρονα cruisers, όπως το Ducati Diavel. Ωστόσο, ο κινητήρας V4 κοντά στους 200 ίππους εξακολουθεί να είναι αριστούργημα.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ