net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο Moto Guzzi Bellagio

Οδηγούμε το Moto Guzzi Bellagio ...στο Bellagio. Την ομώνυμη τοποθεσία στην γειτονική Ιταλία επέλεξε η Moto Guzzi για την παρουσίαση του νέου της μοντέλου. Πρόκειται για μία naked μοτοσικλέτα με αρκετές ρετρό πινελιές που διακρίνεται για τις λιτές γραμμές σχεδίασης.

 
Το Bellagio αποτελεί μια όμορφη μοτοσικλέτα που σε κερδίζει εμφανισιακά από την πρώτη ματιά. Οι σχεδιαστές της Moto Guzzi δείχνουν ότι ξέρουν να προσαρμόζονται σε διαφορετικά στιλ διατηρώντας τις ιταλικές πινελιές. Το Bellagio αποτελεί κυρίως μια μοτοσικλέτα βόλτας.

Δεν ενδείκνυται για ταξίδια σε εθνική, λόγω της έλλειψης προστασίας από τον αέρα, ενώ ο συνεπιβάτης δύσκολα θα βολευτεί στα ελάχιστα τετραγωνικά σέλας που του αντιστοιχούν. Ο σπαρτιάτικος χαρακτήρας, βλέπετε, και η υψηλή αισθητική απαιτούν θυσίες.

Ωστόσο, ο κάτοχος του Bellagio, που επιθυμεί μια μοτοσικλέτα για τις χαλαρές του βόλτες, σίγουρα θα χαρεί τη βελούδινη, ροπάτη συμπεριφορά του κινητήρα, την απόκριση του κινητήρα σε πιο γρήγορους ρυθμούς, αλλά και τον υψηλό δείκτη ...κεφαλοστροφής.
Διαβάστε περισσότερα για το νέο Moto Guzzi, στο τεύχος (08/07) του Moto Τρίτη που θα κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ