Τέλος με καραμπινάτη ποινή φυλάκισης στην μεγαλύτερη συμμορία δικύκλων του Λονδίνου

67 χρόνια φυλακή σε συμμορία δικυκλιστών!

Εξαρθρώθηκε η πιο επικίνδυνη συμμορία κακοποιών με δίκυκλο στο Λονδίνο – Διαβάστε τι έγινε.

Στο απίστευτα επιβαρυμένο με «δίκυκλο έγκλημα» Λονδίνο, είχαμε και μια θετική εξέλιξη: Τα βρετανικά μέσα ανακοίνωσαν ότι η πιο επικίνδυνη και δραστήρια συμμορία που δρούσε στην πόλη, εξαρθρώθηκε και καταδικάστηκε.  Συγκεκριμένα, τα μέλη της συμμορίας λαμβάνουν ποινές φυλάκισης, συνολικής διάρκειας 67 ετών!

Παράλληλα, οι αρχές έχουν ανακοινώσει ότι από την στιγμή που η συμμορία συνελήφθη, τα εγκλήματα με δίκυκλο στην πόλη έχουν μειωθεί στο μισό! Σκεφτείτε, πόσα πλοκάμια είχε η εν λόγω συμμορία…

Η συμμορία διέπραττε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τόσο κλοπές δικύκλων, όσο και ληστείες καταστημάτων και όχι μόνο. Τα μέλη της ήταν πάντα ντυμένα στα μαύρα, χρησιμοποιούσαν κράνη για να αποκρύπτουν τις ταυτότητές τους και φυσικά, οδηγούσαν scooters ή άλλα δίκυκλα για την διαφυγή τους.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι τον τελευταίο καιρό η Βρετανική Αστυνομία έχει αλλάξει δραστικά τον τρόπο καταδίωξης κακοποιών με δίκυκλο, καθώς οι αστυνομικοί πλέον έχουν επίσημες οδηγίες να χτυπούν και να ρίχνουν από τα δίκυκλα, τους υπόπτους!