net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Aprilia NA 850 Mana

To NA 850 Mana είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα δίτροχα αποτελώντας ένα ιδιαίτερα πρωτοποριακό δίκυκλο που κάνει ένα τεράστιο άλμα αποκαλύπτοντας τις μοτοσικλέτες του αύριο. Ένας συνδυασμός scooter και street μοτοσικλέτας που μας έδωσε σαν αποτέλεσμα το Mana.

 
To 2006 , στην έκθεση του Μιλάνο η Aprilia μας άφησε άφωνους με την παρουσίαση του ΝΑ Mana, μια αυτόματη μοτοσικλέτα με πρακτικές εφαρμογές από τον χώρο των scooter αλλά και πολλά στοιχεία από τις street μοτοσικλέτες.

Ο δικύλινδρος κινητήρας των 850 κυβικών είναι ολοκαίνουργιος με την υπογραφή της Aprilia και με την γωνία μεταξύ των κυλίνδρων να έχει αυξηθεί στις 90 μοίρες. Η μεγαλύτερη καινοτομία όμως της μοτοσικλέτας αποτελεί η μετάδοση της, όπου και θα βρούμε ένα CVT με ιδιαίτερα προσόντα! Εξετάζοντας το NA , είναι εύκολο κανείς να διαπιστώσει τον αξιόλογο περιφερειακό εξοπλισμό του Mana φανερώνοντας τις προθέσεις μιας εταιρίας που δεν έβγαλε στην παραγωγή μια συντηρητική μοτοσικλέτα αλλά συνδύασε την πρακτικότητα με επιθετικά στοιχεία. Περισσότερα στο τεύχος του Moto Tρίτη, που ήδη κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ